New Dacia Duster

Mustang празнува 55-ти рожден ден - видео

Апр 19, 2019
Mustang празнува 55-ти рожден ден - видео

Mustang празнува 55-ти рожден ден - видео

Реклама Honda ZR-V
През тази седмица (на 18.04.2019г.) Ford Mustang отбеляза 55 години от производството на модела. Автомобилът е официално достъпен в Европа от 2015 година, a любовта между него и континента датира още от рождението на емблематичния американски „мускул” през 1964г.

От тогава Mustang на Ford е участвал в безброй филми и музикални клипове, като собственост на много известни личности, които сядат зад волана му не само, за да потвърдят каква автомобилна икона е, но и за да го превърнат в културна такава. Феновете по целия свят поддържат страстта, както например мъжът с 5,500 мустанга или „мъжът-Мустанг“ , което е и доказателство, че празненствата не са само в периода на рождените дни на модела, а и през цялото време.

Специална почерпка за рожден ден
Как ще отпразнува Mustang собствения си 55-ти рожден ден? С торта...или с нещо, което носи Mustang настроение? Слушайте внимателно и може дори да чуете, че ауспусите се присъединяват към партито с вдъхновено от V8 представяне на класическата песен "Happy Birthday".








Изграждане на LEGO Mustang
Ford Mustang от 1967 е най-старата автомобилна версия, която е пусната в сериите за строене на LEGO- може да се похвали с повече от 1400 части и с опции за персонализиране. С детайли, включващи заден мост, който може да бъде "закачен" до подробен двигателен отсек под отвора на капака, моделът е голямо предизвикателство за феновете на Mustang и за ентусиастите на LEGO. Ford го постави на изпитание, заснемайки четиричасовото видео по изграждането в специално видео на забързан кадър.








„55“ от въздуха
Във Великобритания, 66 ентусиасти караха своите автомобили Mustang заедно и се присъединиха към четири чисто нови и класически модели от собствената колекция на Ford. След това селекцията от автомобили, подреждат формация, така че да изпишат числото „55”.

Mustang Факти
- Mustang е бил най-продаваното спортно купе в света за 2018 година, както и четири поредни години до тогава.
- #Mustang е най-популярния автомобилен модел отбелязван в Инстаграм
- Логото на Mustang „галопира“ отляво, защото Мустангът е порода див кон, който е различен от опитомените състезателни коне, с това, че те галопират надясно в американските състезания, гледано от външната страна на пистата.
- Емблемата на Mustang е сред десетте, които се радват на непрекъснато производство в продължение на повече от 50 години. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Ретро Авто глобус Porsche

Porsche празнува „50 години Turbo“

Апр 16, 2024