Lasurit

McLAREN с още подробности за новия си GRAND TOURER

McLAREN GRAND TOURER

McLAREN GRAND TOURER

Реклама Honda ZR-V
След анонсирането на модела по време на международното зиложение в Женева преди няколко седмици, сега от McLAREN разпрострат нови подробности за изцяло новия си автомобил, който към момента е известен само с обозначението GRAND TOURER.

Докато по време на официалния анонс McLAREN разпространи снимки на новия GRAND TOURER с допълнителни камуфлажни елементи по екстериора, сега от легендарната марка пускат снимки на новата кола само със специфичната винилова кожа и анонсират, че пълният блясък на новата кола ще бъде демонстриран през май.

От McLAREN споделят, че с колата вече са изминати хиляди тестови километри, в това число и на дълги разстояния и автомобилът се е доказал като отличен вариант за дълги преходи в пълен комфорт.

Едно от последните изпитания за новия GRAND TOURER ще бъде изминаването на 1600 километра от развойния център на марката близо до Барселона до централата на фирмата в Уокинг, Великобритания. Пътуването ще бъде осъществено на един път от двама човека, които ще носят и съответния си багаж.

По време на официалния анонс, от McLAREN споделиха, че новият автомобил ще пренапише стандартите в сегмента си, като ще предложи изчистен, красив и изразителен дизайн, просторен и непретрупан интериор, изпълнен с висококачествени материали. Освен това от марката споделиха, че новият Grand Tourer ще бъде и най-многофункционалната й кола със средно разположен двигател. Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Електромобили MINI

MINI представя най-новият член на новото семейство на MINI: MINI Aceman по време на Auto China 2024

Апр 19, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Citroen

Citroen анонсира C3 Aircross (Видео)

Апр 18, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Audi

Audi Q6L e-tron с премиера на Auto China 2024

Апр 18, 2024