Lasurit eshop

SKODA поставя началото на електрическата си офанзива с тестова програма в Чехия

SKODA EV

SKODA EV

Реклама Skoda Monte Carlo
През 2019 година, SKODA ще направи първата крачка към елекрифицирането на продуктовото си портфолио. Само след няколко месеца компанията ще лансира на пазара изцяло електрическата версия на компактния си модел CITIGO, както и на първия в историята си зареждаем (plug-in) хибрид в лицето на SUPERB.

Преди да настъпи този момент обаче, SKODA поставя началото на нова изпитателна програма, в която са включени специално разработени представители на CITIGO, разработени на базата на електрическите версии на Volkswagen e-up!. Във тестовата флотилия на марката са включени 10 електромобила, които ще бъдат предоставени на компании, държавни учреждения и организации за получаването на реални оценка и данни от изпитанията от страна на потребителите.

"SKODA поставя началото на електрическата мобилност през 2019 година и ще представим десет електрифицирани модела до края на 2022 година", споделят от SKODA. "Преди да стартираме серийното производство на електрическите си автомобили, ние събираме обратната връзка от нашите клиенти, които ще направят оценка на тестовата флотилия на родния ни пазар в Чехия през следващите няколко месеца".

Данните от изпитанията на SKODA ще се събират и изпращат за обработка в реално време, като от марката коментират, че техническите параметри на тестовите автомобили CITIGO E-PILOT са абсолютно различни от тези, които ще предложи серийната версия на електромобила CITIGO. Същата ще бъде пусната в серийно производство през последното тримесечие на 2019 година. Назад


Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус Geely Lotus

Lotus със собствена програма за персонализация

Апр 19, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Citroen

Citroen анонсира C3 Aircross (Видео)

Апр 18, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Audi

Audi Q6L e-tron с премиера на Auto China 2024

Апр 18, 2024