New Dacia Duster

BMW тества електромобилите iX3, i4 и iNEXT в екстремни зимни условия (Видео)

BMW iX3, i4 & iNEXT

BMW iX3, i4 & iNEXT

Реклама Nissan X-Trail
BMW разпространи снимки и видео от изпитанията, които компанията провежда с прототипи на изцяло електрическите си автомобили iX3, i4 и iNEXT в зимния си тестови център в Ариеплог, подготвяйки колите за пазарното им лансиране през 2020 и 2021 година.

Първият от електромоболите- iX3, ще видим на пазара още през следващата година, докато i4 и iNEXT ще бъдат лансирани през 2021, но компанията провежда изпитанията на трите машини едновременно, като екипът ги подлага на тестове в изключително сурови климатични и пътни условия.

При появата си на пазара, BMW iX3 ще дебютира с петото поколение на задвижващата технология BMW eDrive, като от баварската компания споделят, че колата ще разполага с изключително мощен електрически мотор и високоволтов батериен блок с лидерски като параметри елементи.





Свободният пробег на BMW iX3 ще бъде над 400 километра, а за презавеждането на батериите му ще може да се използва система за бърз заряд (150 kW).

Според първоначалната информация, BMW i4, което ще се произвежда в завода на марката в Мюнхен, ще стъпи на пазара с автономност от над 600 километра, ще бъде в състояние да се ускори от 0 од 100 км/ч за около 4 секунди и да развие максимална скорост на движение от над 200 км/ч.

Следващата гигантска стъпка както за електромобилите си, така и за технологиите, BMW ще направи с iNEXT през 2021 година. Моделът, който ще се сглобява в комплекса на компанията в Динголфинг, ще предложи свободен пробег от над 600 километра и възможност за осъществяване на пътувания в автономен режим от Ниво 3. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Volkswagen XPeng

VW ще използва електрическа архитектура на XPENG в Китай

Апр 17, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Тестове BG Авто Honda

Honda ZR-V : Когато разумът надделее (Видео)

Апр 17, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Авто глобус Nissan

Nissan Qashqai - оригиналът, сега вече още по-добър (Видео)

Апр 17, 2024