Lasurit eshop

Opel приема заявки за новата Zafira Life

Zafira Life

Zafira Life

Реклама Renault Arkana
Opel обяви, че компанията вече приема заявки за закупуването на изцяло новата Zafira Life, която обещава да предложи на бъдещите си собственици възможност за избор между три основни дължини, триредов интериор, транспортирането на до 9 човека, високотехнологична гама задвижващи агрегати и най-новите технологични решения, с които разполага марката към момента.

Новият Opel Zafira Life, който дебютира през януари по време на международното изложение в Брюксел идва във версии с 1.5 и 2.0-литрови дизелови двигатели, максималните мощности на които варират от 102 до 177 конски сили и комбинирани с шестстепенна механична или осемстепенна автоматична предавателна кутия.

Много интересно развитие в двигателната гама на Zafira Life се очаква да настъпи през 2021 година, когато в портфолиото на модела ще бъде добавена и изцяло електрическа модификация.

Многофункционалният (MPV) автомобил на Opel се предлага в три дължини- Small 4.6 метра, Medium 4.95 метра и Large 5.3 метра, всяка една от които предлага възможност за превозването на до 9 човека.

От Opel коментират, че малката версия на Zafira Life е с около 10 сантиметра по-къса в сравнение с актуалната Zafira, а най-голямата е с около 65 см по-дълга и е сравнима с пътническото Vivaro Combi.

Opel Zafira Life обещава да предложи на потребителите гъвкав и комфортен интериор, богат набор асистиращи системи и технологии, в това число прожекционен head-up екран, активен круз контрол, двукомпонентен панорамен стъклен таван, система за подобряване на сцеплението на гумите с пътя IntelliGrip, възможност за поръчка на модификация с четири задвижващи колела, луксозно Lounge ниво на оборудване и други. Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Техника /Technics Дизайн / Design Екология /Ecology BMW

BMW Vision New Class X - видео

Мар 28, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Citroen

Citroen атакува Индия и Южна Америка с Basalt (Видео)

Мар 27, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Renault

Новото Renault CAPTUR с премиера след седмица

Мар 27, 2024