Opel Stock

Koenigsegg разпродаде Jesko. Производството започва след година и половина

Koenigsegg Jesko

Koenigsegg Jesko

Реклама Renault Arkana
Днес производителят на нишови луксозни хиперавтомобили Koenigsegg обяви, че компанията е разпродала цялата предвидена квота на изцяло новия си модел Jesko.

От Koenigsegg анонсират, че в компанията са постъпили предварителните частични плащания за всичките 125 екземпляра на Jesko, а 83 от автомобилите са били разпродадени още преди началото на международното изложение в Женева, където моделът отбеляза световната си премиера.

От Koenigsegg споделят, че производството на Jesko ще започне в края на следващата година, като на ден ще се сглобява само по един екземпляр на колата. Клиентите могат да избират между две основни версии на автомобила- Track или Top Speed, като независимо от избора, собствениците му ще могат да го използват напълно свободно по световните пътища.

Новото хипер предложение Koenigsegg Jesko е оборудвано с петлитров, V-образен, осемцилиндров двигател, който е в състояние да генерира максимална мощност от 1280 конски сили при употреба на стандартно гориво и 1600 конски сили при зареждане с E85. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус Bentley

Bentley показа Batur Convertible. Ще има само 16 екземпляра (Видео)

Май 07, 2024
Авто Новини Авто глобус BMW

M Performance части за BMW 5 Series Touring и i5 Touring

Май 07, 2024