Lasurit eshop

SKODA с нова хитринка в семейството Simply Clever

SKODA Simply Clever

SKODA Simply Clever

Реклама Nissan X-Trail
През последните няколко години портфолиото на семейството аксесоари и решения Simply Clever на SKODA непрекъснато се разширява. Малките, но изключително полезни, хитрини на екипа на марката се разработват от компанията с единствената задача да направят ежедневието на потребителите по-лесно, удобно и приятно.

Предложенията в портфолиото на семейството Simply Clever включват наистина много малки и по-големи хитрини, в това число интегрирани куки за чанти, държачи на бутилки, дрехи и мобилни телефони, кошчета за малки боклуци, сгъваеми масички, допълнителни мрежести отделения, стъргалки за лед, интегриран чадър и много други.

Най-новото Simply Clever предложение на SKODA дебютира при изцяло новия модел SCALA, след което и при KAMIQ, и представлява интегрирана фуния, улесняваща значително наливането на течността за чистачките в обособеното казанче.

От SKODA коментират, че новото улеснение е постигнато чрез специалната капачка с двойно предназначение, която ще стане част от стандартното оборудване на всички бъдещи модели на марката. Хитрият аксесоар ще се предлага от компанията и като SKODA Genuine Accessories оборудване за по-старите представители на компанията. Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Citroen

Citroen анонсира C3 Aircross (Видео)

Апр 18, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Audi

Audi Q6L e-tron с премиера на Auto China 2024

Апр 18, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Skoda

Skoda Vision Gran Turismo влиза в Gran Turismo 7

Апр 18, 2024