Lasurit

Самобалансиращият елмоноролер Kiwano КО1+ има пробег от 32 км - видео

Мар 18, 2019
Самобалансиращият елмоноролер Kiwano КО1+ има пробег от 32 км - видео

Самобалансиращият елмоноролер Kiwano КО1+ има пробег от 32 км - видео

Реклама Skoda Monte Carlo
Тази интересна машина за придвижване, най-вече в града, е нещо средно между жироскопния Segway и едноколесни Solowheel, и предлага пробег с едно зареждане от 32 км, както и максимална скорост на движение от 32 км/ч.

Предлага се в два варианта – градски и офроуд. Енергията за движението идва от акумулатор на LG монтиран в стойката на кормилото, а двигателят е с мощност един килоВат. В офроуд изпълнението машинката може да преодолява наклон от 30%.

Конструкцията е изпълнена от карбон, поликарбонат и цинкова сплав за по-премиум усещане. Окачването е използван амортисьор за по-комфортно преодоляване на различни повърхности като трева, земя или паваж, като гумите са два вида – градска и офроуд.

Машината притежава ориганална за марката система за баланс при движението – което става подобно на това при Segway след стъпване на сгъваемите стъпенки и леко накланяне напред на кормилната колонка. За да се завива ездачът просто наклонява в нужната посока тялото си, а за да спре придърпва към себе си кормилото.



Светлините са напълно LED, LCD дисплей пък показва състоянието на акумулатора, скоростта на движението и друга нужна информация. Специално приложение за смартфон дава възможност за индивидуализация на работата на машинката, като например ъгъла на наклона за тръгване, както и активиране на режим на движение follow-me/следвай ме/, и в същото време е цифров ключ за задействането й.

Цената на тази играчка в момента е US$ 1299, а като допълнителни аксесоари могат да се поръчат стойка за камера, допълнително зарядно и каска Kiwano. Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Мотоциклети Официални вносители- новини BG Авто Honda Subaru

Мoto Morini стъпи на българския пазар

Апр 20, 2024
Авто Новини Мотоциклети Техника /Technics

3-колесен верижен мотоциклет не се плаши и от най-жестокия терен!

Апр 19, 2024
Авто Новини Мотоциклети Спорт

Yamaha реорганизира спортната си дейност

Апр 18, 2024