Opel Stock

Хиперелектрокарът Rimac C_Two е готов за конвейера - видео

Хиперелектрокарът Rimac C_Two е готов за конвейера - видео

Хиперелектрокарът Rimac C_Two е готов за конвейера - видео

Реклама Opel Stock
Хърватската марка Rimac доработи концептуалния си електрически хиперкар C_Two за начало на серийното му производство. На автосалона в Женева хърватите докараха машината в “арктическо бяло” оцветяване и тъмно сини карбонови елементи по купето.

Премиерата на концептуалния модел се състоя точно преди година в Женева, а участвайки тази година с доработен, почти готов за серийно производство автомобил, производителят иска да докаже, че всичко върви по план и серийното производство и доставката на машините към първите купувачи трябва да стане през следващата година.

Уникалната цветова гама продължава и в интериора на колата, където правят впечатление апликациите от матов карбон в съчетание с елементи от синя кожа на седалките, тапицерията на вратите, волана, централния подлакътник и килимчетата на пода.




Суперспортния електромобил C_Two има силов агрегат с фантастичната мощност от 1914 “кончета”. Тя включва четири електромотора, всеки отговарящ за раотата на едно колело, и тягов акумулатор с капацитет 120 кВтч. Максималният въртящ момент достига космическите за лек автомобил 2300 Нм, а пробегът на колата с едно зареждане на акумулаторите, измерен по европейския цикъл WLTP е 550 км.

Допълването на заряда на акумулатора до 80% от 250-килоВатова бърза зарядна станция става за половин час. От място до 100 км/ч машината се изстрелва по-бързо от болид от Формула 1 - за под две секунди, а до 300 км/ч за 11.8 секунди. Максималната скорост достига 412 км/ч.
Инженерите на Rimac планират, благодарение на “нови усилия по разработката”, да подобрят още техническите показатели на машината. Назад

Галерия



Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Авто глобус Citroen

CITROEN НАВЛИЗА НА B-SUV ПАЗАРА С ИЗЦЯЛО НОВИЯ C3 AIRCROSS - ИЗДРЪЖЛИВ, СТИЛЕН И МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН

Апр 20, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Skoda

Новата Skoda Superb Combi – видео

Апр 19, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Тестове Audi

Първа среща с прототипа Audi e-tron GT

Апр 19, 2024