Opel Stock

Opel се завръща в Русия с три модела

Opel Russia

Opel Russia

Реклама Nissan X-Trail
Днес Opel обяви, че компанията ще се завърне на руския автомобилен пазар през тази година, като първоначално ще предлага три модела. Това ще бъдат Grandland X, Zafira Life и Vivaro, които ще станат достояние на потребителите в Русия през последната четвърт на 2019, като Zafira Life и Vivaro Transporter ще се произвеждат на местно ниво в завода на PSA в Калуга.

От Opel анонсират, че марката постепенно ще увеличава присъствието си в Русия, като планира лансирането и на други модели от всички пазарни сегменти, в които присъства. Също така, от компанията споделят, че освен на опитните бивши дилъри на марката в страната, фирмата ще разчита и нови дилърски центрове. Първоначалната им бройка ще бъде между 15 и 20, а в средносрочен план се очаква двойното им увеличение.

"Сериозното увеличение на нашият печаливш износ е един от ключовите фактори в нашия стратегически план PACE!", споделя Михаел Лохшелер, изпълнителен директор на Opel. "Отбелязваме значителен прогрес в тази област. Русия е голям, стратегически значим и атрактивен пазар с много потенциал. Като немска марка с дългогодишна традиция и отлична репутация в страната, ние ще се възползваме от тези параметри. Възможността да произвеждаме на местно ниво моментално се превръща в отличен пример за това колко важно е за Opel, че сме част от Groupe PSA". Назад


Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Бизнес /Business Електромобили Dacia Renault

Новата Dacia Spring е "ценова декларация"!

Апр 23, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Бизнес /Business Авто глобус Електромобили Honda Kia NIO Tesla Volkswagen

Най-четеното от изминалата седмица (16/2024)

Апр 21, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Електромобили

В Германия спада интересът към купуване на електрически автомобили

Апр 19, 2024