Opel Stock

185 конски сили за Ford Transit Custom Sport

185 конски сили за Ford Transit Custom Sport

185 конски сили за Ford Transit Custom Sport

Реклама Renault Arkana
Ford обяви, че към средата на тази година ще лансира на пазара нова версия на Transit Custom Sport, която ще бъде оборудвана с подобрена версия на двулитровия EcoBlue дизелов двигател. С максимална мощност от 185 конски сили, това ще бъде и най-мощната версия на вана представяна някога.

От Ford анонсират също така, че освен на увеличението от 9% в максималната мощност и максимален въртящ момент от 415 конски сили, бъдещите собственици на новата дизелова версия на Transit Custom Sport ще могат да разчитат и на допълнителни системи за свързаност, факт благодарение на интегрирането на бордовата система FordPass Connect.

Клиентите могат да избират между шестстепенна ръчна или също така шестстепенна SelectShift автоматична предавателна кутия, а в стандартното оборудване на колата са включени допълнителни странични престилки, вежди на калниците, избор между 17- и 18-цолови алуминиеви джанти, тематични интериорни апликации, специфичните надлъжни бели ленти и други. В екипировката на колата могат да бъдат открити и редица системи за повишаване на безопасността, в това число активен паркинг асистент, адаптивен круз контрол, интелигентен ограничител на скоростта, система за следване на пътното платно и други.

През изминалата година, Ford отчита ръст в търсенето на Transit Custom Sport от 58% до ниво от 4402 единици, при компактния Transit Courier Sport таков от 52% до 1044, а общата реализация на лекотоварното подразделение на марката отчита рекордно високо за последните 25 години ниво от 380 900 единици на основните за компанията 20 европейски пазара. Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус Електромобили NIO

NIO подписа споразумение с още един китайски гигант

Май 08, 2024
Авто Новини Спорт Авто глобус Aston Martin BMW Cadillac Ferrari Ford Lamborghini Lexus McLaren Peugeot Porsche Toyota

186 пилота се впускат в предизвикателството 24-те часа на Льо Ман 2024

Май 08, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус BMW

BMW с ново M4 CS

Май 08, 2024