Lasurit

Новият FORD EXPLORER идва със самозалепващи се гуми (Видео)

FORD EXPLORER Michelin Selfseal

FORD EXPLORER Michelin Selfseal

Реклама Opel Stock
Американското подразделение на FORD обяви, че изцяло новото поколение на EXPLORER се предлага със специалните Michelin Selfseal гуми, които са в състояние да спестят сериозни неприятности на пътя благодарение на специалната си функционалност да запълват и залепват пробиви с помощта на специален уплътнител.

От Ford споделят, че уплътнителят от естествена гума, разположен по вътрешната част на Michelin Selfseal, е в състояние да обезопаси на 90% пробив с диаметър от до 6 милиметра, а новият Explorer е първата кола в света, която се предлага с тези иновативни гуми.

Гумите Michelin Selfseal са включени в стандартното оборудване на версиите Explorer Platinum и Explorer Limited Hybrid, а при Explorer Limited са налични като допълнителна екипировка.

"Изцяло новият Explorer е разработен така, че да помогне на нашите клиенти да се чувстват сякаш няма какво да ги спре и да не се притесняват за нищо", коментира Крейг Патерсън, маркетинг директор на Explorer. "Наличието на тези нови Michelin Selfseal е още едно доказателство за това".

Назад


Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус

Автомобилният парк на Европа старее

Мар 28, 2024
Авто Новини Авто глобус Безопасност | Safety

Как да се спасите, ако колата ви потъва под вода? - видео

Мар 28, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Alfa Romeo Chrysler Citroen Dodge DS DS Automobiles Jeep Lancia Maserati Opel Peugeot Vauxhall

Stellantis с нова стратегическа инвестиция

Мар 28, 2024