New Dacia Duster

BMW стартира производството на новата 7 Series

BMW 7 Series

BMW 7 Series

Реклама Renault Arkana
BMW обяви, че само преди няколко дни във фирмения комплекс на марката в Динголфинг е започнало официалното производство на новата 7 Series.

"BMW 7 Series определя нашата идентичност в този завод в продължение на повече от 40 години", коментира Илка Хорстмайр, директор на BMW Group Plant Dingolfing. "Горди сме, че топ-моделът на BMW- новото BMW 7 Series Sedan, също ще се произвежда тук в Динголфилнг".

От началото на сглобяването на първата 7 Series през 1977 година, в Динголфинг са произведени повече от 1.9 милиона представителя на флагманския модел. През миналата година, повече от 90% от всички негови единици са били предназначени за международните за BMW пазари, като 44% от реализираните му единици са намерили новите си собственици в Китай.

BMW 7 Series продължава да бъде налично в две основни версии на купето си, като дългата, която формира 80% от потребителския микс, идва с 14 сантиметрово увеличение на междуосието и осезаемо повече пространство за пътниците на задните седалки.

Една от най-интересните модификации на BMW 7 Series е първата му зареждаема (plug-in) хибридна шестцилиндрова 745e/745Le, която е оборудвана с редови двигател с максимална мощност от 286 конски сили и електрически двигател с още 113 конски сили за обща максимална мощност на системата от 394 конски сили.

Благодарение на последното поколение батерийни клетки, хибридната версия на седмата серия е в състояние да предложи движение в чист електрически режим в продължение на до 58 километра. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус Audi BMW MG Rolls-Royce Skoda

MG привлече Йозеф Кабан

Апр 25, 2024
Авто Новини Официални вносители- новини Авто глобус Rover

RANGE ROVER VELAR: СЪЗДАДЕН ДА БЪДЕ ЖЕЛАН

Апр 25, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Volkswagen

Автосалон Пекин 2024: Volkswagen с нов концептуален модел и подмарка (Видео)

Апр 24, 2024