Nissan показа бъдещето на Qashqai

Новата концепция на японците IMQ е хибридна
11 мар 2019 17:15, Красимир Ангелов
15
Nissan показа бъдещето на Qashqai
Снимкa: Nissan

Сегашното второ поколение на Nissan Qashqai се произвежда от 2014 г., а през 2017 г. беше обновено. В японската компания обаче вече работят върху новата генерация на популярния кросоувър, а в Женева показаха прототипа IMQ, който трябва да ни покаже как ще изглежда автомобилът.

Концепцията е разработена от дизйнерския център на Nissan в Лондон, като дължината на автомобила е 4600 мм. Той е "качен" на 22-цолови джани и е поучил врати, които се отварят една срещу друга. Вероятно обаче това решение ще отпадне при серийнията версия на модела. Тя обаче ще запази решетката на радиатора във V-образен стил.

Интериорът е минималистичен, като японците залагат на 4 отделни седалки и голям централен тунел. Традиционните прибори са заменени от 840-милиметров дисплей, интегриран в предния панел. В салона е използвана специално създадена тъкан

Nissan IMQ се задвижва от агрегат e-Power от ново поколение (сегашната версия се използва в Япония от моделите Nissan Note и Serena). Той включва 1,5-литров бензинов турбодвигател, два електромотора и високоволтова батерия.

Още информация и снимки вижте в AutoMedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: NissanженеваNissan Qashqai
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нисан проеоткри Лексус 😀
9
3
 
4
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
Тинев, ищо не ти се разбира бе, пробвай се пак да раэкажеш
8
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това чудо с брадви ли е сечено?
7
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тикварския *** няма умора ей!Луд не омалява,пие вода и продължава!Тиквата откъде ви намира такива пропаднали xюмнeta и аз не знам!?То бива *** народ бива..ама това вече не се трай бе...Пфууу
6
5
 
1
 
! Отговори
Тинев преди 5 години
Аааа, и първо се образовай, .......маймуняк.
5
5
 
2
 
! Отговори
Тинев преди 5 години
До MaйMyнaтaОще си : ***!Когато се развиеш и изпълзиш от маймунския си свят, тогава се опитай да разбереш някои неща. Още ти е рано - маймуняк!
4
2
 
7
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
Тинев, ти эабрани ли ше ни налагаш бе тpaвepcoПравила ли ще ни прайш, ъ
3
11
 
4
 
! Отговори
Тинев преди 5 години
Света се развива и върви напред, ама къде-къде е по-убаво да лапнеш шишето с бирата, да надуйш " Радка пиратка " или " Кой ги мама разклати тез червени домати ", заапиш кибапчиту и гаааааз да дупка. К-Е-Фффффффф!Сега е димукрация бе ейййй, неи кату при комунистите: Насила те карат да учиш, че и насила те карат да работиш.И без да си губя времиту у даскалото пак мачкам копчитата на gs-*** ия!
2
10
 
9
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
До 1И кво ти покаэват толко бе, японците и самурай са покаэвали, но вече е эабравен.Само плачете бе, като бебета сте...почти
1
13
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нисан показва ама ние само ще зяпаме картинки още 100 години!Светът върви напред и се развива а в нашенския просяшки кен3еф човек се чуди как ще изкара месеца!