Skoda Monte Carlo

300 конски сили за Leon CUPRA R ST (Видео)

Leon CUPRA R ST

Leon CUPRA R ST

Реклама Renault Arkana
Марката CUPRA разпространи информация за новото си пазарно предложение Leon CUPRA R ST, разработено специално за онези по клиентите на компанията, които търсят допълнителна динамика и персонализация.

Новият Leon CUPRA R ST дебтира с редица уникални елементи, мощен бензинов двигател, система за задвижване на четирите колела и седемстепенна роботизирана предавателна кутия.

Допълнително доработеният двулитров TSI турбоагрегат на Leon CUPRA R ST е в състояние да генерира максимална мощност от 300 конски сили и максимален въртящ момент от 400 Нм, което в комбинация с оптимизираното окачване и системата за задвижване на четирите колела 4Drive гарантира възможност за ускорение от 0 до 100 км/ч за само 4.9 секунди. Максималната скорост на движение на автомобила е електронно ограничена на 250 км/ч.

Leon CUPRA R ST се отличава с нова изпускателна система с четири накрайника, множество медни акценти по екстериора и интериора, направени от въглеродни нишки преден сплитер, заден спойлер, капаци на външните огледала, дифузьор и странични престилки, 19-цолови джанти, спирачна система Brembo, елементи от вътрешността изпълнени в Alcantara и други.



Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Бизнес /Business Електромобили Ford GM Tesla

Още един сериозен играч в класа на EV-пикапите - GMC Sierra EV - видео

Апр 26, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Бизнес /Business Renault

Renault Captur facelift: с ново лице и Google

Апр 26, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Audi

Новите Audi A3 и A3 Allstreet - видео

Апр 26, 2024