Lasurit

Новата бронирана машина Range Rover Sentinel (Видео)

 Range Rover Sentinel

Range Rover Sentinel

Реклама Honda ZR-V
Подразделението Land Rover Special Vehicle Operations на Land Rover анонсира подробности за новата модификация на специално разработената бронирана версия Range Rover Sentinel. От компанията споделят, че луксозният автомобил идва с по-голяма мощност, подобрено пътно поведение, в това число и извън пътя, както и с повишена защита на пътниците.

Новата версия на Range Rover Sentinel е запазила дискретната си визия, която в минимална степен разкрива истинската същност на автомобила. За задвижването на луксозната бронирана кола отговаря петлитров, V-образен, осемцилиндров Supercharged бензинов двигател с 380 конски сили, който е в състояние да ускори внушителната като тегло кола от 0 до 100 км/ч за 10.4 секунди и до максимална скорост на движение от 193 км/ч.



Range Rover Sentinel предлага най-новото в областта на бронираните стъкла, нова защита на тавана срещу взрив и нова система за евакуиране, а окачването и спирачната система на колата са допълнително подобрени. Със специално разработени джанти, всъдеходът идва с run-flat гуми, които предлагат възможност за придвижване на разстояние от над 50 километра със скорост от 80 км/ч дори когато и четирите са спукани.

Бронираният Range Rover Sentinel разполага със специална система за комуникация с намиращите се около превозното средство, а при необходимост от предаване на документи, системата на стъклата автоматично ги сваля със 150 мм. При желание от страна на клиентите, от Land Rover Special Vehicle Operations предлагат възможност за монтиране на сирена и специализирана светлинна система.

Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Tesla

Tesla представи Model 3 Performance (Видео)

Апр 23, 2024
Авто Новини Авто глобус Honda

Червена Honda NSX на Айртон Сена се продава за 500 000 лири

Апр 23, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус CUPRA Seat

CUPRA показва нови Formentor и Leon на 29 април

Апр 23, 2024