Lasurit eshop

Женевският автосалон 2019-а - премиерите

Женевският автосалон 2019-а - премиерите

Женевският автосалон 2019-а - премиерите

Реклама Skoda Stock
В последните години се забелязва лек залез на автосалоните в света. Единственият, обаче, който не се подава на тази тенденция е Женевският автосалон. Той отваря врати за широката публика днес и за тези, които нямат възможност да го посетят сме подготвили този експресен преглед на най-важните му премиери.

Aston Martin
Aston Martin не е голяма фирма, но има амбициозни планове с концептуалните си машини – хиперкарът Project 003 и електрическия SUV Lagonda.

BMW
Баварската марка ще покаже обновената си 7-а серия, предизвикала сериозно брожение сред феновете на марката. До нея ще се кипри новата Alpina B7, ускоряваща се от място до 100 км/ч за само 3,5 секунди. Компания ще им правят спортните кросовъри BMW X3 M и BMW X4 M.

Honda
Японците показват електрически прототип на градски автомобил нарече Honda e Prototype. Машината се очаква с нетърпение в серийното си изпълнение и донякъде ще сложи в ъгъла проблемите свързани с изтеглянето на марката от Обединеното кралство и затварянето на завода й в Суиндън.

Kia
Дълтгоочаквана и важна за марката премиера е електромобилът Kia e-Soul, за който обещават пробег с едно зареждане на акуматора от около 400 км. Под блясъка на прожекторите е и перспективния кросовър на азата на Kia Ceed, която най-вероятно ще се казва Kia XCeed.

Mazda
Новата Mazda CX-3 е от категорията компактни градски кросовъри, а заедно с нея се нарежда и новата Mazda 3, модел 2019-а в европейска спецификация.

Mercedes-Benz
Най-важните премиери на Трилъчната звезда в Женева са обновеният Mercedes V-class и най-мощният й кросовър Mercedes GLE с неговия силов хибриден агрегат с мощност над 400 к.с. Премиера ще има и обновеният Mercedes GLC модел 2020-а година.

Mitsubishi
На щанда ще се пъчат обновените кросовър Mitsubishi ASX 2020 и пикапът Mitsubishi L200. Но най-интересната премиера на японската марка ще е концептът Engelberg Tourer.

Peugeot
Французите показват неотдавна разсекретеният хечбек Peugeot 208 модел 2020-а година, както и електрическата му версия. Много амбициозен проект е и якият прототип Peugeot 508 Sport Engineered Concept, който феновете на марката яростно искат да видят в серийно изпълнение.

Polestar
Амбициозното подразделение на Volvo, което сега се занимава и с разработка на електромобили, представя своя Polestar 2. За момента той е най-убедително представящият се съперник на “евтината” Tesla Model 3.

Renault
Французите показват новото Renault Clio, фейслифтираното Twingo и дори обновения електромобил Renault Zoe.

SEAT
Моделът SEAT el-Born е първият на испанската марка използващ модулната платформа МЕВ за електромобили на “мама” VW Group. Това ще е вторият електромобил на Seat след наскоро представеният малък градски модел Minimo.

Skoda
В центъра на щанда на Летящата стрела е дългочаканата й новост - компактния кросовър Skoda Kamiq. Обновеният Superb с променена “физиономия” е също привлекателен експонат на чешкия щанд. За тези, които се интересуват от електрическото бъдеще на Skoda има бонус - екстравагантен концептуален електрически кросовър с динамичен дизайн.

SsangYong
С новото си поколение на кросовъра SsangYong Korando модел 2020-а корейците разчитата да спечелят сърцата на европейските си клиенти.

Subaru
Японската марка преди броени дни си нап рави почти харакири с обявяването на огромна световна рекламационна кампания за над два милиона автомобила. Ще разчитат на отвличане на вниманието от нея с показа на интригуващ концепт на компактен кросовър. Остнава да го видим в серийно изпълнение... и надежден.

Toyota
Вечната амбър на японската марка се казва Toyota Corolla, която е и най-произвежданият лек автомобил в света. Легендата продължава с два нови варианта – комби с повишена проходимост и хечбек със спортен дизайн.

Volkswagen
Тук най-големият немски автопроизводител е докарал направо цял отбор. Осмото поколение на немската пък “вечна амбър” VW Golf се излага в осмото си поколение, което отново не е революция, а автомобил, който се очакваше. Налице са обновеният VW Multivan и най-мощната засега модификация на VW Tuareg. Компания им правят малкия кросовър VW T-Cross и обновеният VW Passat в доста яко изпълнение и ограничен производствен тираж. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус Honda

Червена Honda NSX на Айртон Сена се продава за 500 000 лири

Апр 23, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус CUPRA Seat

CUPRA показва нови Formentor и Leon на 29 април

Апр 23, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Geely

smart Concept #5 с премиера на Автосалон Пекин 2024

Апр 23, 2024