Автобус с пътници пропадна в канавка на пътя Пловдив-Марково

Засечен е от микробус, няма пострадали
21 фев 2019 09:43, Анисия Иванова
2
Автобус с пътници пропадна в канавка на пътя Пловдив-Марково
Архив: Булфото

Автобус с 35 пътници е пропаднал в канавка на пътя Пловдив - Марково, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР.

Сигналът за инцидента е получен към 8.00 часа тази сутрин. По първоначални данни автобусът е излязъл извън пътя и е пропаднал в канавка, след като е бил засечен от микробус. Няма пострадали хора.

Шофьорът на автобуса е на 35 години, няма данни за употреба на алкохол. Микробусът е управляван от 36-годишен мъж с изтекла книжка.

Резултатът от теста му с дрегер е отрицателен, предстои да бъде изпробван и за употреба на наркотици в сектор "Пътна полиция“. Движението в района на инцидента не е затруднено, съобщава "Фокус".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
3
 
! Отговори
Бойко Борисов преди 5 години
Ааа НЕ! Аз магистрали в инаправих! Нищо, че след това се оказва, че по техническа докиментация не са баш магистрали де! Аз и пътищаз ви направих, верно само 5 - 10 километра и с много дупки и пропадания ама все пак пътища! И вие сега какво ми се отблагодарявате! Казвате ми, че некви пияни са се блъснали по моя път и ме обвинявате мене за некви дупки по тия пътища! *** аз ей сега ше си дам оставката ей и а ви видим тогава! Шегичка бре луд ли съм да си давам оставката! Ай да са ви здрави пътищата!
1
2
 
6
 
! Отговори
А дано преди 5 години
Всичко пропада в тази бедна страна.Мисля че тази територия е адът на Европа и Балканския полуостров.Дано следващия път/ няма втора серия / да се родя далеч от България.