ОП заедно на евроизбори? Важна била управленската програма

Според Сидеров разговорите при патриотите не са пресъхнали
19
ОП заедно на евроизбори? Важна била управленската програма
Снимка: БТА

Заедно или не на евроизборите, важното било патриотите да продължат управленската програма, която имат заедно с ГЕРБ и кабинетът да изкара целия си мандат, смята лидерът на "Атака" Волен Сидеров.

Още по темата
Коментарът му дойде, след като вчера от НФСБ намекнаха, че е много вероятно да се явят самостоятелно на евровота, защото обсъждането на формата за изборите за ЕП в коалицията на патриотите било станало безрезултатно.

Според Сидеров разговорите в "Обединени патриоти" не са пресъхнали, но било нужно лидерите и на трите партии във формацията да заявят желание за диалог.

"Няколко месеца наред настоявах за отговор, за някакво решение как ще се явяваме на евроизборите. След това се отказах, защото колегите ми някак си отбиваха този въпрос – имало време, трябвало да помислят, и се отказах да питам, защото излизаше, че "много ми е зор". А не ми е зор. Даже в момента този въпрос не ми е основен", заяви Сидеров.

Според него не може да се каже предварително дали ако трите партии се явят отделно на евроизборите, ще ги загубят.

"Но е възможен и такъв вариант. Аз не мога насила да събера трите партии. Ако номинацията на Валери Симеонов в НФСБ и на Ангел Джамбазки от ВМРО е някакъв косвен знак, че искат да се явяват самостоятелно, то е добре да си го кажем ясно, културно и цивилизовано и най-вече да кажем на обществото, че както и да се явяваме, това не се отразява на довършването на управленския мандат", коментира лидерът на "Атака".

Той обяви, че бил готов дори да подпише и споразумение да няма нападки и удари под кръста по време на кампанията за евроизборите. Сидеров посочи, че все още не знае дали би приел да оглави листата на партията за евроизборите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще има мляко за малкия Волен! Тате е послушен! Уж бе против НАТО, а крепи НАТО!
10
4
 
13
 
! Отговори
9 преди 5 години
Що си мисля,че ако някога някой почне да ви беси,изобщо няма да си мръдна пръста за вас!?
9
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя стана и той голям евролиберал по гей-паради няма ли да проходи и да си заслужи грантовете от Соросoпитеците.
8
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лyди за връзване! Резултат от толкова техни програми не се вижда, накрая пак ще го играят прецакани и опозиция :DА иначе са в управляващата тройна коалиция ГЕРБ+ОП+ДПС
7
3
 
14
 
! Отговори
Victimized преди 5 години
Не се занимавайте Волене, всички ви видяхме о*раните д*рници. Никакви патриоти не сте, и повече парламента няма да помиришете, освен ако не помолите цеко пъпеша да ви поеме предизборната "кампания", за да вземете малко от шведския вот. След като се нищо не направихте по този въпрос, а беше гласувано за вас специално поради този проблем, и по този начин сте вече в листа от политици без воля да се справят с може би най-сериозния проблем на България в момента....
6
16
 
1
 
! Отговори
Минко преди 5 години
Прочетете Плана Сидеров. Най - добрата книга след под игото. Това е новият Левски, последната си стотинка дава за народа и милее. Слава на Волен, на следващите избори атака поне 50 депутата
5
4
 
14
 
! Отговори
zeus преди 5 години
Най-добре да се явят в една листа с Баце и Доганя, понеже които гласуваха за "патриотите" получиха Баце, а които гласуваха за Баце получиха Доганя :)
4
4
 
12
 
! Отговори
Гашо преди 5 години
Бялата Златка иска цял мандат. От милионер да стане мултимилионер. Радвайте се избирателите на атака, вашия вожд пуши пури по 300 лв парчето, пие ром по хилядарка бутилката и нови жипове сяка година.
3
2
 
13
 
! Отговори
Край преди 5 години
Човека е новия Левски. Пребори ромската престъпност откак е на власт -2г. и сега заминава да се бори да освобождава други поробени народи на европейско ниво. Мисия благородна с тлъста заплата.
2
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какви избори тез не виждат ли, че общия им електорат се топи като ланския сняг навсякъде шътат ромове. Hали обещаxте да спрете ромската престъпност защо излъгахте Изигра ли ви баш бакана за пореден пъ,т скоро изпадате от парламента освен ако не се съюзите и с дявола само и само да сте на лапачката някъде.
1
8
 
7
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 5 години
Няма как Сидеров да се яви на избори с НФСБ и това е изключено. Не може НФСБ да искат водач на листата да е Валерката , който тотално се наака миналата година и Сидеров да го подкрепи. Валерката беше за Истанбулската конвенция Атака е твърдо против и за това не бе приета . Сидеров бе твърдо против да се гонят от нас руски дипломати и добре ,че Бащицата му увря главата да не направи пореден гаф като този заявявайки ,че той Султанът на България бил спрял Южен Поток. Сидеров със Бареков и това е.