ГЕРБ към БСП: Пак ли сте на СПА, а не защитавате ветото на президента?

Десислава Атанасова поиска от президента да освободи свои съветници
Обновена: 20 фев 2019 12:30 | 20 фев 2019 12:29, Камелия Цветанова
227
ГЕРБ към БСП: Пак ли сте на СПА, а не защитавате ветото на президента?
Снимка: архив "Булфото"

Заради отсъствието си от пленарната зала червените депутати пак отнесоха критики по време на обсъждането на ветото на президента Румен Радев върху Закона за личните данни.

Още по темата

От ГЕРБ ги упрекнаха, че ги няма да защитят държавния глава, който стана такъв с тяхната подкрепа.

"Вероятно г-жа Нинова отново е на СПА, както направи последния път, когато отиде при народа“, иронично подметна Десислава Атанасова от ГЕРБ.

Тя поиска от Румен Радев да освободи от правния си съвет Борислав Цеков и излъчения от неговата квота в Комисията за защита от дискриминация Петър Кичашки, защото те са глобени за злоупотреба с лични данни.

Атанасова обясни, че двамата са осъдени да платят глоба от по 10 хиляди лева, защото са злоупотребили с лични данни на граждани и журналисти.

Софийският административен съд е потвърдил постановление на Комисията за защита на личните данни, което Цеков и Кичашки са обжалвали. През 2016 г. блогъри и журналисти сезираха комисията, че ЕГН-тата им са в списък на лицата, подкрепящи Инициативен комитет с представляващ Петър Кичашки, който се е регистрирал като застъпник на теза в инициирания от Слави Трифонов референдум.

Така че заради това Атанасова отсече, че сега е моментът държавният глава да покаже, че е принципен човек, защото иначе ветото му ще изглежда като „пореден висш пилотаж в лицемерието“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


227
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
161
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази от снимката няма ли си някой да я ...., че да миряса! Вече само като видя тази физиономия и ми се доповръща!
160
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никога повече БСП! Тотални некадърници и предатели! Московски подизпълнители!Ако тия са алтернативата на ГЕРБ - не мерси!
159
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГРОБ е организирана престъпна група за ограбване българския народ!
158
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ!
157
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гроб са напълно безскрупулни национални предатели!
156
4
 
10
 
! Отговори
Gost преди 5 години
Г-жо Страх и Арогантност, докога ще се правите на велика?! Не виждате ли, че се самозабравихте, подгответе се за шамара, който ще получите. Не знаете народните поговорки, ама не е и научихте да ги четете - бързата работа и т.н.
155
7
 
2
 
! Отговори
Борисов в опасност преди 5 години
Един несамотен бегач в ръжта е напът да срине Модерният Андрей Луканов на 21 век.Да защитим Борисов от посегателствата на овършаното просо в градинта на Училището за кусонавиващисе с опция за бавноразвиващисе.Демокрацията е в опасност.Нещем нов процес, съд и съдба като тази на Трайчо Костов.Работници, Земеделци, Интелигенти и Служби, Сатаната е готов да съсече биологически, икономически и фактически нашият патрон, идеолог и символ, Г-н Генерал БМ Борисов, Министър Председателят на България.
154
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе, щом герберите са възложили на Деса Едногънковата (най-ерудираната, хи-хи!) да критикува, ясно е колко им пука, че ПГ на БСП е напуснала залата. ГЕРБ, като бяха опозиция, редовно напускаха пленарната зала. Боко като смигнеше само, и всички отиваха да "заработват" наднцата си в кулоарите и кафето.
153
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Слушам г-жа Нинова в "Лице в лице" за недемократичността на отмяната на префиренциалния вот. Което е и един от мотивите им за излизането им от парламента.Спомням си преди 2-3 година, когато ГЕРБ внесоха този закон как другарите ревнаха в глас колко недемократичен е този закон е и как е внесен единствено да обслужва ГЕРБ.
152
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
вероятно пишещите герберастки *** тук са с обратни наклонности...защото за да поддържаш ГЕРБ трябва да си п.....с ,и затова нормалните хора попържат герберастите въобще...под гербераст трябва да се разбира човек без никакви скрупули,който ще продаде задните си части за пари та дори и майка си... Цецо ги използва за мръсната си игра срещу народа,но каквото повикало такова се обадило...
151
6
 
17
 
! Отговори
A преди 5 години
До Анонимен 166Грабене от обществени поръчки като герберите ли?
150
9
 
4
 
! Отговори
A преди 5 години
До ТАРАШИМПЕКС 167A, предпочитам да тараша банки и обществени поръчки, мандрите оставям на вас
149
10
 
8
 
! Отговори
да защитим Борисов преди 5 години
когато кукумявките грачат, значи гаргите на Тиквата са накацалитази жена ни отвлича вниманието докато срещу Борисов се готви вътрешен првратда защитиме автора на Гербалната демокрация, верният и обичан син на Народа - да го защитим с телата си от узорпатора Товариш Блуман Блуманов
148
16
 
12
 
! Отговори
ТАРАШИМПЕКС преди 5 години
На оръжие другари! Всички под знамената и напред да претарашим всички мандри като през 1944 г. и всички банки, като през 1996 г.
147
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
мурзеливи комунисти,пак ще тренират грабене на народа.
146
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЕДИНСТВЕНИЯТ ПОЛИТИК В БЪЛГАРИЯ, ОСЪДЕН ЗА КЛЕВЕТА Е БОЙКО БОРИСОВ.
145
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като видя г-жа Десислава и се сещам за един Нунев от Русе. Не знам защо...
144
8
 
11
 
! Отговори
Митьо пищова преди 5 години
герберастките *** ТУК са мишки, с които ще нахраня моя питон...следващите са Борисов ,Цветанов и Десислава...всичките герберасти ще изям,докато ги унищожа окончателно...
143
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Юристите от ГЕРБ са толкова некадърни, че един нормален закон не са спасабни да направят.Дори започнаха да си поправят законите преди още да са влезли в сила.
142
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сиренето и кашкавала - по 2лв........а сега над 12лв за кило!-Как се произвежда кило сирене за 2 лв при мляко по 36 ст и при 7 литра мляко за кило? Само суровината ти е 2,50... Сиренето най-евтиното беше към 3,70 и то защото заплатите в ТКЗС бяха смешни - под 100 лв. Тия 180 лв дето ги цитираш, бяха за специалисти със средно техническо образование. Еквивалентната заплата сега е над 1500.