Lasurit eshop

Hyundai подготвя пикап на базата на концепта Santa Cruz – видео

Hyundai подготвя пикап на базата на концепта  Santa Cruz – видео

Hyundai подготвя пикап на базата на концепта Santa Cruz – видео

Реклама Opel Stock
Концептуалният модел Hyundai Santa Cruz беше показан на широката публика преди четири години и от тогава насам феновете на марката очакват неговото серийно превъплъщение. Според вътрешна информация в компанията не са изоставили работата по този си проект, като серийното изпълнение ще има различен дизайн от този на концепта. Той ще бъде по-уникален и агресивен и с “повече характер”. Дори нещо повече – твърди се, че работата по дизайна на колата е вече завършена.

Информацията е доста неясна, но прави впечатление, че за разлика от нормалната практика да се отнема от яркостта на концептуалните разработки в серийното им изпълнение, тук от Hyundai подхождат едва ли не революционно – с обновяване на дизайна и правенето му още по-ярък отколкото при концепта. Очаква се обаче и в новото решение да бъде запазен нетипичното за пикап обтекаемо купе.

Смята се че пикапът Santa Cruz може да бъде развит на базата на кросовъра Creta с използването на неговите двигатели и задвижване. Не е изключено на някои пазари на марката колата да се предлага с по-мощни мотори – например двулитровият с мощност 166 к.с. и 2,4-литровия агрегат с мощност 183 к.с.



За датата на появата на пикапа на пазара не се говори, но според някои анализатори това може да се очаква през 2020-а година. Машината е разчитана за по-млади и с активен начин на живот купувачи на възраст до 30 години, което ще се отрази в по-благоприятна цена калота.

Интересът към пикапите със самоносеща конструкция расте на пазара. Подобен автомобил подготвя например Dacia на базата на кросовъра си Duster. Анализаторите очакват повишаване на пазарния интерес към подобни, нескъпи автомобили удобни за хора с активен начин на живот. Назад


Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Авто глобус

Всичко за ... Новото C3 на Citroen

Апр 16, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Електромобили Abt Seat

Cupra Tavascan в тест за издръжливост на ледено студено - видео

Апр 15, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Китай Техника /Technics Бизнес /Business Дизайн / Design Електромобили Honda Nissan Toyota

$45K EV използва твърдотелна батерия за пробег от 1000 км - видео

Апр 15, 2024