Lasurit

Показаха новия SsangYong Korando/Actyon предсрочно - видео

Показаха новия SsangYong Korando/Actyon предсрочно - видео

Показаха новия SsangYong Korando/Actyon предсрочно - видео

Реклама Skoda Stock
Продажбите на новия кросовър на SsangYong тръгват в Южна Корея в края на този месец. Това принуди компанията да покаже предсрочно новия си глобален модел преди дебюта му на автосалона в Женева в началото на следващия месец.

В Южна Корея новият кросовър ще се продава с името Korando, а на други важни пазари за марката и с името Actyon. Външно автомобилът напомня своя по-голям “брат” - Rexton четвърто поколение – подобен е дизайнът на предната частг, на фаровете и задните светлини. В модела се откриват и някои черти от дизайна на концепта e-SIV, представен миналата година също на автосалона в Женева.

Дизайнът на салона на новия модел е изпълнен в стила “Blaze Cockpit”, както той е определен от компанията. В центъра на централната конзола е разположен голям, 10,25-инчов сензорен екран. Отляво, зад волана е разположен цифровия приборен блок. Дизайнерите са се стремили да намалят до минимум броя на различните бутони на различните системи, прехвърляйки командите върху централния екран.



Новият SsangYong е проектиран и като много практичен за ежедневна употреба. Багажникът му е с обем от 551 литра, като в него е налице и двойно дъно, покривът на което служи и за разделяне на товарните зони.

Естествено, автомобилът е и много технологичен – предлага се със съвременен набор системи за подпомагане на водача, като “интелектуален” адаптивен круз-контрол, автоматично екстренно спиране с функция за предупреждения за прекалено близко отстояние до вървящия отпред автомобил, система за задържане в лентата на движение, система за мониторинг на слепите зони и доста други.

На корейския пазар кросовърът ще е достъпен с 1,6-литров турбодизел с мощност около 116 к.с. и максимален въртящ момент от 300 Нм. какви мотори ще предложи компанията за европейския пазар ще разберем на 5-и март, когато новият Actyon/Korando на Женевския автосалон. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Renault

RENAULT ПРЕДСТАВЯ SYMBIOZ E-TECH FULL HYBRID

Апр 25, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Aston Martin

Aston Martin DBX707 – SUV с ултралукс, V8, 707 к.с. и 900 Нм!

Апр 25, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Електромобили Peugeot

Peugeot E-Expert фейслифт: старт на поръчките

Апр 25, 2024