Opel Stock

Автосалон Женева 2019: Citroen представя Ami One Concept (Видео)

Citroen Ami One Concept

Citroen Ami One Concept

Реклама Peugeot 408
Днес Citroen разпространи първата информация за изцяло новата концептуална разработка Ami One Concept, която ще дебютира на щанда на марката на международното изложение в Женева в началото на следващия месец.

Освен с футуристичен, но изключително свеж, дизайн и конструкция, 100% електрическата концепция на Citroen, разработен и в чест на 100-годишнината на марката, се отличава и с това, че е специално разработена с идеята да предложи безпроблемна градска мобилност, като за управлението й не се изисква шофьорска книжка.





От Citroen анонсират, че Ami One Concept ще дебютира с иновативна глобална дигитална екосистема, насърчаваща едно модерно, радостно и широко достъпно изживяване за мобилност, съпроводено с постигането на връзка между потребителя и превозното средство и подсилено чрез специалната връзка между двете страни посредством приложение за мобилен телефон.



Ami One Concept е с основни габарити дължина 2.5 метра, ширина 1.5 метра и височина от 1.5 метра, а теглото му е 425 килограма. Максималната скорост на движение на концептуалната разработка е 45 км/ч, а автономността му е 100 километра. Презареждането на интегрираната в пода литиево-йонна батерия може да бъде осъществено за около 2 часа.

Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Бизнес /Business Електромобили Ford GM Tesla

Още един сериозен играч в класа на EV-пикапите - GMC Sierra EV - видео

Апр 26, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Бизнес /Business Renault

Renault Captur facelift: с ново лице и Google

Апр 26, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Audi

Новите Audi A3 и A3 Allstreet - видео

Апр 26, 2024