Лимузината на Путин на пазара, цената - колкото Mercedes-Benz S600

Седанът Aurus Senat ще се предлага в две модификации
Обновена: 18 фев 2019 16:10 | 18 фев 2019 15:55, Красимир Ангелов
51
Лимузината на Путин на пазара, цената - колкото Mercedes-Benz S600
Снимка: БТА

Руската компания Aurus най-после обяви цените, на които ще продава представителния седан Senat във версията му S600. Тя ще се появи на пазара в две модификации - стандартна и бронирана, съобщава Automedia.bg.

Още по темата
Колата стана известна като новата лимузина на руския президент Владимир Путин, като замени досегашния Mercedes Pullman, който возеше държавния глава.

Стандартният вариант на Senat ще струва 10 млн. руски рубли (133 000 евро), а бронираният - 12 млн. рубли (160 000 евро). От компанията уточняват, че това са приблизителни цени, като окончателният вариант ще стане ясен след автосалона в Женева в началото на март, където автомобилът ще бъде изложен пред публика.

За сравнение, лимузината  Mercedes-Benz S600 L се предлага за 12,9 млн. рубли (171 800 евро), като трябва да се отбележи, че тя е оборудвана с V12 двигател, развиващ мощност от 530 к.с. При Senat задвижването е хибридно, като в системата влизат 4,4-литров V8 двигател и електромотор със съвкупна мощност от 600 к.с.

Ще се предлага и по-луксозни версия на руската лимузина - Senat L700, но тя ще бъде само в брониран вариант. Съответно нейното ниво на оборудване ще е по-високо, като същото се отнася и за крайна цена.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До БобчоСупер!
32
0
 
1
 
! Отговори
Гошо мирише лошо преди 5 години
Факт.
31
4
 
2
 
! Отговори
Гошу преди 5 години
Корнелия Нинова щяла да купи този автомобил. Е, как няма, ако не е кобила ,то поне да е опърдяния от "великия" Путин автомобил.
30
1
 
4
 
! Отговори
Архангел Псувнаил преди 5 години
Сал един сатанатовец на амбразурата е изпъчил пилешките си гърдички. Милият ми той....
29
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама как така соррааоснята не е наводнила коментарната част с хилядите дежурни клишета за самоварите, *** , бояришника и рублата дето струва два цента? Това е недопустимо, дрогаре говедаре, ще ви лишат от грантажа.
28
3
 
1
 
! Отговори
Сата НАТО преди 5 години
СО Пола...
27
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Гошо 24Не пишете фанатични крайности, защото слизате на нивото на ***. Има много интелигентни руснаци и това го доказват в днешно време емигрантите им в развитите страни. Феодалната им държава обаче е кръгла нула щом толкова кадърни хора не развиват икономика и просперитет, ами живеят в конфликти и мизерия.
26
6
 
3
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 5 години
Една стандартна ,една бронирана и дотам.Да не се наложи някой от родните богаташи с руска закваска да се се заима с подобно автомобилно изчадие за колекцията си от газки молотовки ,зазове и т н.
25
3
 
6
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
До БобчоТо повечето руски камиони имат и вариант със западен двигател-каквото си поръчаш.Кеф ти комън рейл,кеф ти обикновен дизел.Естествено,за Крайния север-само руска техника,хубава-лоша,само тя издържа.
24
5
 
6
 
! Отговори
бай вълчо от хисарa преди 5 години
ДО ГОШО от пост 24Гошо,преди бая години един руснак е измислил водката. Та той е бил проф. и е имал 2 доктората.Един от тях е бил за водката. Другия е бил за неговата таблица.Та името му е Дмитрий МенделеевНе коментирам основателя на ракетната техника Циолковски,радиото, телевизора или нещо по съшествено в ядрената техника.Не можеш да откриеш колко перални или капани за мишки за открили руснаците, но можеш да намериш инфо колко е % на руските ядрени реактори построени от Атомстройпроект сега.
23
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Очевидно е - в Русия се работи, развива се и върви напред ! А в Тиквостан - новини за откраднати кораби и ромска престъпност !
22
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мерседес си е мерседес, но имайте предвид, мерседес маубей S600 гард е половин милион евро, разбира се колата е бронирана и е подходяща и за държавни глава.Подразделения на руснаците за тяхната разработка но това не е автомобил които да спечели големият пазар, просто защото е с тясно презначение
21
2
 
9
 
! Отговори
Бобчо преди 5 години
Те и Камаз вече правят с двигател на Мерцедес.
20
1
 
5
 
! Отговори
Хм преди 5 години
Има смисъл само от бронирания вариант и то само ако бронята е предвидена в първоначалната конструкция(интегрирана).Иначе няма защо-луксозни коли колкото щеш на пазара.
19
18
 
16
 
! Отговори
Гошо преди 5 години
руснакът до момента не е създал абсолютно нищо и статистиката го показва. Не обръщам внимание на м***лоумните рус0фили. - Медицина 0, фармация - 0, лека/тежка промишленост 0, Електроника - 0, Информационни технологии - 0. Четете и се образовайте, защото ние сме малка държава, но с изключително *** народ.
18
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Продават, ама да не стане като с великия Сухой SSJ-100? Дето се оказа че повече от 15% от частите са американски и американците не разрешиха на Русия да продаде 40 самолета на Иран. И в тоя сбиротук има толкова внос че първо трябва да питат една камара фирми и държави преди да го изнесат.
17
6
 
13
 
! Отговори
само за руснаци преди 5 години
това би си го купил само руснак.Няма дилърска мрежа и при повреда не е ясно как сервизите могат да се справят.Части не е ясно как би могло да се намерят - може би поръчка от интернет ??Дадените цени са руският пазар - и без това прекалено високи , ше се оскъпят от мита.
16
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Двигател Порше хахахахахахаха
15
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Луксозен "автомобил" руска сглобка с волан от Мондео на цената на Мерцедес! Звучи като шега.
14
3
 
12
 
! Отговори
ss преди 5 години
карайте си голфу и бмв-то и дерзайте !