Lasurit eshop

PEUGEOT лансира гама от 12 акумулаторни инструмента EnergyHub

PEUGEOT лансира гама от 12 акумулаторни инструмента EnergyHub

PEUGEOT лансира гама от 12 акумулаторни инструмента EnergyHub

Реклама Opel Stock
Peugeot Outillage предлага пълна гама инструменти за взискателните домашни майстори: ударна бормашина, къртач, циркуляр, машинна ножовка, орбитален шлайф, ъглошлайф, четков шлайф и многофункционален инструмент. Новата колекция е проектирана от PEUGEOT Design Lab. Тези електрически инструменти надграждат семейството от акумулаторни инструменти, лансирано с бормашините EnergyDrill. Peugeot Tools също така лансира колекция с ново лого и нова идентичност на Марката, както и нов уебсайт. Пълната гама инструменти EnergyHub вече се предлага във водещи DIY (Направи си сам) магазини, специализирани уебсайтове и в онлайн магазина на PEUGEOT. Цените им варират от 79,99 евро до 289 евро.
Инструменти PEUGEOT, за да свършите работа!

Новите акумулаторни инструменти на PEUGEOT EnergyHub са съвместими с редица сменяеми батерии с капацитет 2, 4 или 5 Ah. Повечето от инструментите са оборудвани с БЕЗЧЕТКОВ двигател, който е едновременно издръжлив и ефективен. Всеки инструмент се предлага с комплект за безопасност, включващ защитни очила, маска против прах и тапи за уши.

Ударната бормашина EnergyDrill-18VPBL2 може да пробива дърво, PVC, метал и бетон. Нейният БЕЗЧЕТКОВ двигател има въртящ момент от 85 Нм. Тя се предлага с допълнителна антивибрационна дръжка, две литиево-йонни батерии с капацитет 2 и 5 Ah и куфар за пренасяне.

Къртачът EnergyPunch-18VBL може да пробие и най-устойчивите материали и бетон. Той има функция за пробиване, перфорация и изсичане. Оборудван е с БЕЗЧЕТКОВ двигател, ударна сила от 2,2 джаула, LED осветление и се предлага с допълнителна антивибрационна дръжка.

Машинната ножовка EnergySaw-J18V може лесно да реже в права или извита линия. Не са необходими инструменти за поставяне на остриетата. Нейното LED осветление, ергономична дръжка и алуминиева накланяща се основа ще удовлетворят дори най-педантичните домашни майстори. Предлага се с три остриета, създадени специално за рязане на дърво.
Циркулярът EnergySaw-C18VBL реже дъски и панели прецизно в права линия. Оборудван е с БЕЗЧЕТКОВ двигател, лазер за прецизно рязане и ергономична дръжка. Предлага се със 165-милиметрово острие с 40 зъба за тънка линия на рязане.

Орбиталният шлайф EnergySand-18V може да се използва за шлайфане на дърво и метал. Той може да се хваща отпред или отгоре. Оборудван е с електрически вариатор на скоростта и копче за включване/изключване отляво и отдясно. Предлага се със 6 шлифовъчни листа.

Ъглошлайфът EnergyGrind-18VBL се използва за шлайфане на метални части или всякакви други повърхности с помощта на адаптирани аксесоари. Оборудван е с БЕЗЧЕТКОВ двигател, допълнителна антивибрационна дръжка и бързо закрепващ се предпазител за острието.

Четковият шлайф EnergyBrush-18VBL се използва за шлифоване, полиране и изчеткване на дърво, метал и други материали. Оборудван е с БЕЗЧЕТКОВ двигател и допълнителна антивибрационна дръжка. Предлага се със стоманена четка с месингово покритие.

Многофункционалният инструмент EnergyTool-18V се използва за рязане, дялкане и шлифоване на всякакви повърхности. Оборудван е с допълнителна антивибрационна дръжка. Предлага се с аксесоари: шлифовъчен диск, шлифовъчни листи, циркуляр и прави остриета за дърво.

PEUGEOT Tools: елегантен дизайн и качество, нова идентичност на Марката.

Дизайнерите на PEUGEOT Design Lab са подобрили визуалната идентичност на инструментите PEUGEOT. Техният нов стил, лансиран с бормашините/отвертките EnergyDrill, е вдъхновен от двуцветната боя Coupe-Franche, която може да се види при SUV PEUGEOT 3008 и 308 GTi. Техният аеродинамичен дизайн подчертава издръжливостта и компактността им и подсилва усещането за качество. Ергономичният им дизайн предлага оптимално боравене и комфорт, като повечето от моделите имат дръжка, изработена от два материала.

Peugeot Tools допълва лансирането с модернизиран уебсайт с ново име ( HYPERLINK "http://www.peugeot-outillage.com/" www.peugeot-outillage.com) и с нов стил на логото. Новото лого вече се свързва с ново послание към всички домашни майстори и създатели, търсещи качество, стил и изобретателност: „Peugeot, творческа енергия“. Peugeot Outillage поставя потребителя в центъра си - освен комплекта за безопасност, предоставян с всеки инструмент, премиум гаранционната услуга Collect & Change (3 години) позволява замяна в рамките на 3 работни дни.

С тази нова гама Peugeot Outillage засилва присъствието си на разрастващия се пазар на електрически инструменти. Така PEUGEOT, производител на триони от 1810 г., се обръща отново към своите корени. Гамата, която в момента е в продажба, бе представена на публиката на автомобилните салони в Хановер и Париж през септември 2018 г.

*Източник: www.peugeot.bg Назад


Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Авто глобус BMW

Прецизно, уверено, гъвкаво: тестове на динамиката на управлението на новото BMW X3

Апр 18, 2024
Авто Новини Официални вносители- новини Авто глобус Lexus

LEXUS НА СЕДМИЦАТА НА ДИЗАЙНА В МИЛАНО 2024

Апр 17, 2024