New Dacia Duster

Автосалон Женева 2019: ABT с тунингован електрически Transporter

ABT e-Transporter

ABT e-Transporter

Реклама Skoda Stock
Специалистът в областта на доработката на модели от портфолиото на Audi и Volkswagen- ABT, обяви, че по време на международното изложение в Женева в началото на следващия месец, ще представи тунингована версия на електрически Transporter.

ABT e-Transporter е собствена разработка на тунинг-компанията, като за създаването му е използвана базата на модела T6 и технологии, създадени от подразделението ABT e-Line на ABT Sportsline.

Освен с изцяло електрическа задвижваща система, e-Transporter, първите доставки към клиенти на който ще бъдат осъществени през третата четвърт на тази година, е оборудван със специално разработен екстериорен аеродинамичен пакет. В него са включени както стандартните престилки, вежди и спойлери, така и изцяло нова челна решетка и декоративни капаци за отворите в края на класическата изпускателна система.

Електрическият e-Transporter разполага с електрически мотор с мощност от 111 конски сили и въртящ момент от 200 Нм, а батерията му (37.3 kWh) е достатъчна за безпроблемното изминаване на около 200 километра. От ABT анонсират, че по-голяма батерия- 74.6 kWh, също ще се предлага и с нейна помощ електромобилът ще може да измине около 400 километра с едно зареждане.

Презареждането на батериите на ABT e-Transporter ще отнема между 49 и 98 минути в зависимост от модела и при употреба на бързо зарядно (40 kW). Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Volkswagen

Автосалон Пекин 2024: Volkswagen с нов концептуален модел и подмарка (Видео)

Апр 24, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Електромобили MINI

Новото MINI Aceman

Апр 24, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Тестове BYD Mazda

BYD Experience Day с Yangwang U8 - видео

Апр 24, 2024