Масов бой в Кюстендил: Един човек почина, четирима други са ранени

Сбиването е било между две групи, едната от ромския квартал в града
Обновена: 17 фев 2019 14:20 | 17 фев 2019 09:48,
243
Масов бой в Кюстендил: Един човек почина, четирима други са ранени
Снимка: Булфото, архив

Един мъж е починал, а други четирима са пострадали при сбиване между две групи, едната от ромския квартал "Изток" в Кюстендил.  Сигналът е подаден в полицията около 07:30 ч. тази сутрин.

Боят е започнал пред заведението Иридиум. Удари са нанасяни с твърд предмет и нож. Починалият е 35-годишен мъж от ромски произход, предава "Дарик".

Предприети са незабавни издирвателни действия, има заведени в полицията за снемане на обяснения и изясняване на инцидента.

Проверява се и версията, че е възпроизведен и изстрел.

Конфликтът е продължил в посока пазара и Районната служба Пожарна безопасност и защита на населението. Главната улица Цар Освободител е блокирана от пазара до ул. „Константинова баня”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


243
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До до 84България преди 9.09.44г. Убити: Г. Милев, Н. Вапцаров, децата от с. Ястребино....Е и?
85
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Днеса, оправете НЕЗАБАВНО новината, убития по най нелеп начин, опитвайки се да помогне, е БЪЛГАРИН. Направете това добро за вас си, и за семейството и приятелите на загиналия.
84
0
 
12
 
! Отговори
hristo преди 5 години
На кого е днес.бг, естествено, че ще напишат, че убития е бил ***.Винету прати полицаите да охраняват гласовете му, пардон-гетото.
83
0
 
19
 
! Отговори
? преди 5 години
Истината е, че убитото момче е Българин.
82
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Байко,пичове,не сме се осъзнали,ние вече сме загубеена кауза...
81
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И българи се бият,ама не се колят.па после не съм расист,ама ще стана...
80
0
 
18
 
! Отговори
четящ преди 5 години
По БТВ съобщиха обратното - "убитият е българин", тук пишат друго!!!!!!!!!!!!! Кое е истината?!?!?!?! Ако се спекулира с нея - е тенденциозно на 100% и е предпоставка за сериозни проблеми. Да се търси отговорност от купените журналисти!!!!
79
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Светот е полудел...
78
7
 
25
 
! Отговори
до 84 преди 5 години
България преди 9.09.44г. Убити: Г. Милев, Н. Вапцаров, децата от с. Ястребино....
77
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
борянке поправи си лъжливата статия ...
76
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До България преди:Това същото го имаше и в Гърция и в Турция, но без да са трудови лагери, в които всичко се прави симулативно и под строй. В един момент инерцията от Царство България свърши и всичко рухна в мизерия.България преди (преди 9-ти септември) беше 6-та в Европа. След това никога не е била на тово ниво, а всичко което хвалиш го е имало и тогава.
75
1
 
83
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Държавата се страхува от индо-европейците. Журналистите се страхуват от НПО-тата. Има ли смел и честен журналист който да съобщи:1) Как е станало сбиването, защо е започнало и кой го е започнал?2) От кой етнос по колко човека са участвали в боя?3) С какви оръжия и/или предмети са нанесени раните? 4) От кой етнос са приетите в болницата?5) От кой етнос е убитият?6) От кой етнос е убиецът?Е това ако опишете, ще бъдете професионални журналисти. Иначе сте продажни страхливци.
74
14
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И защо се раздухва по медиите този криминален инцидент, че дори и надписи течаха, докато имаше друго предаване. За всяко убийство, грабеж или изнасилване трябва да се знаят всички подробности, като че ли работим в мвр и наблюдаваме криминалната сводка, а в това време се случват по-важни събития, като научни открития, медицински новости, худ. произведения, умни деца печелят медали... Дали ще доживеем да гледаме и слушаме нормални новини?! Или просто идват избори ..
73
3
 
40
 
! Отговори
сдафасдф преди 5 години
По слухове от разни полицаи - всеки индиец ходи с визитка на адвокат в джоба си. В момента в който е в ареста - се обажда и някакъв костюмар от разни организации, който идва на мига и го изважда от ареста и пази от тежки присъди.Целта е БГ да се държи под страх от сценарии като косово, чечня и т.н.Боко колкото и да иска тука да е добре - го държат за топките и в шах Да не мислите че ни оставят да правим
72
2
 
66
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
Вече взехте да дменяте и фактите, за да не признаете за р-омския терор! Убит българин , поредният! Ако беше обратното следващата статия щеше да е за група с колове и брадви потрошили магазини, запалили коли и пребили лекари. А, сега има само тишина, поредния убит българин от римлянин. Бог да прости загиналия!
71
2
 
77
 
! Отговори
123 преди 5 години
Оправете си статията, умници. Полицията издирва лице от ромски произход за убийство на българин!!! Или нарочно поднасяте информацията така, според това кое НПО ви плаща?
70
1
 
66
 
! Отговори
Тео преди 5 години
Наблюдавам една тенденция, особено в тази медия, която е доста обезспоколителна. Първо, откровено публикуваното е подвеждащо. Жертвата е случаен минувач, убит. В публикацията е отразена неистина. Може да я актуализирате, ако имате желание. Второ, жертвата не е "починала", а е била убита или е загинала. Понятието починал в случая не е удачно и омаловажава деянието.Може да е починал в болница в следствие на раните,но в случая е убит на място с множество удари с нож.
69
1
 
7
 
! Отговори
123 преди 5 години
До Анонименот там е
68
4
 
5
 
! Отговори
Тервел преди 5 години
До аспарухЗащото ювиги, ако нама, заведенията ще са празни.Анадънму?
67
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мая Манолова не беше ли от Кюстендил?