Кола връхлетя на каруца, мъж е с опасност за живота

Конят е умрял на място, а виновникът за катастрофата е избягал
34
Кола връхлетя на каруца, мъж е с опасност за живота
Снимка: Булфото, архив

54-годишен мъж от село Стожер е с опасност за живота след катастрофа между лека кола и каруца, станала на околовръстния път на Добрич.

Кола е връхлетяла на каруцата, в която е бил мъжът, снощи около 21,45 ч. Инцидентът е станал в района на жилищния квартал "Добротица”, съобщиха от полицията.

Шофьорът е ударил каруцата отзад.

Конят е починал на място, а виновникът за инцидента е избягал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 7ДА уееее... Кажете го кой тоз дания, да му потърсим малко народна отговорнист?
9
0
 
14
 
! Отговори
Qwerty преди 5 години
Колкото и да е грубо, може би наистина трябва да избягаш в такава ситуация. Ще те осъдят, че не си карал с несъобразена скорост, нищо че тази каруца се вижда една на 10 метра в тъмното. Ще плащаш обещетения, адвокати и ще се влачиш месеци по съдилища.
8
1
 
49
 
! Отговори
Манго и ананас преди 5 години
Те не плащат за винетки но имат права. Те нямат книжки но карат коли. Те нямат здравна осигуровка но ползват безплатно здравеопазване. Те не плащат данъци но получават помощи. Те изнасилват убиват и грабят но са жертви !
7
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Заради неосветена каруца млада двойка бяха загинали - в последният момент видяли каруцата, навъртяли волана, колата поднесла и ги ударил идващият отсреща камьон, като на каруцаря никой не му е търсил вина. Затова в такава ситуация верният избор е опитваш се да спреш и да НЕ напускаш лентата, за да не стане по-голяма беля.
6
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А каруцата имала ли е необходимоте светлинни сигнали , водачът бил ли е със светлоотразотителна жилетка? Накрая статията завършва с виновникът. Ако на Вас ви изкочи на пътя в тъмницата дете с черни дрехи дали ще имате време да натиснете спирачката ?
5
0
 
45
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Съгласно ЗДвП каруцата е ППС , което трябва да се движи съгласно този закон. За съжаление "електората" с този вид превоз не се съобразява с нищо. Карат пияни, карат малолетни и изобщо не им длеме за този Закон.
4
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В место положението на ЕС членка все ощо ОРАТА се движат със каручки за лични нужди ! :-)
3
3
 
40
 
! Отговори
Тео преди 5 години
1. Дано се оправи човека. 2. Шофьорът е виновен дотолкова, че е избягал от местопроизшествието. 3. Нека да се започне от там, дали каруцата е била оборудвана със светлоотразители. В крайна сметка се движи в тъмната част на денонощието. 4. Превозни средства с животинска тяга НЯМАТ място на пътищата, освен обозначени с активни светлини. В кой век живеем?!? Малко ли бяха катастрофите и загиналите заради каруци и безпризорни коне?!?
2
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дано се оправи човека. Човек вече една каруца не може да покара на спокойствие.
1
2
 
26
 
! Отговори
ДИВАК преди 5 години
неразбрах , кой е "виновника" ?