Британски експерти у нас ще нищят случая Гебрев

Родното МВР пък мисли нови мерки срещу телефонните измами
25
Британски експерти у нас ще нищят случая Гебрев
Снимка: БТА

Представители на британските служби от вчера са в България, за да работят заедно с колегите си по разследването, свързано с опита за убийство на Емилиян Гебрев.

Още по темата
Това съобщи вътрешният министър Младен Маринов на брифинг, но не уточни колко са те и кои служби представляват. Контакти обаче били направени още при подаването на сигнала от Гебрев.

Нямало как при влизането в страната на Сергей Федотов граничните полицаи да са знаели дали това е негово агентурно име, каза Маринов и отказа повече информация с кого се е срещал Федотов у нас, предаде БТА.

През 2015 година, когато е първият подаден сигнал от бизнесмена, е работено само на национално ниво.

Вчера разследващ сайт съобщи, че истинското име на третия заподозрян в опита за убийство на руския двоен агент Сергей Скрипал в Англия е Денис Вячеславович Сергеев. Под името Федотов, Сергеев е бил три пъти у нас.

Главният секретар на МВР Ивайло Иванов обясни, че обирджията на банковия клон в София тази сутрин успял да избяга пеша. Той влязъл в банката, извадил оръжие и спрей, заплашил касиерките и успял да напръска охранителя (пенсионер), след което взел около 12 000 лева. Парите касиерките сложили сами в торба, която мъжът подал.

МВР не знае за извършителя нищо, освен с какво е облечен и с каква приблизителна височина е. Инцидентът е станал веднага, след като клонът е отворил.

За акцията в Благоевград Иванов обясни, че са задържани над 10 души за разпространение на наркотици. Става дума за група, която е работила около година.

Ръководството на МВР се събра на национално съвещание, за да очертае приоритетите си за тази година. Сред обсъжданите проблеми са битовата престъпност и телефонните измами. За да се справи с "ало" измамниците, МВР обмисля нови подходи, каза Младен Маринов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама въобще не ме интересува !!!!!!!!!!!!!!!...............
17
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако са пичове, да обуят къси *** и ботуши до колената, а на главите да сложат бели коркови шлемове! И ако някой от бантустана не пълзи пред тях, бой по главата с бича!Рул, Британия!Дали ме разбраха тези от снимката?
16
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НАЛИ ГО РАЗСЛЕДВАХА ЗА ПРАНЕ НА ПАРИ, К`ВО СТАНА? Май промениха сценария!
15
2
 
5
 
! Отговори
6 преди 5 години
Ужас на кой му трябва този старец друга работа нямат
14
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е пък какво толкова, ако бяха го отровили, какво щяхме да загубим?
13
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
stanahte za smiah s tezi izmislici.
12
5
 
17
 
! Отговори
помнете преди 5 години
Как не си взехме поука от миналото,Англия винаги е била наш враг и ние създавала ядове,като тръгнеш от Турското робство та до провокацията с стрелбата по Папата....
11
2
 
18
 
! Отговори
факт преди 5 години
Е сега вече няма да излезе истината тези измамници ще скроят някоя лъжа.
10
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Знам как ще свърши това.Тези експерти ще открият руска среда и ще ни бъде заповядано да изгоним руски дипломати. Това го предвидих отдавна. Запада остана недоволен,че преди не изгонихме дипломати, но ако ги изгоним сега дали газа от турския поток ще минава през нас- не е ясно. Не чакам нищо добро занас от тази натрапена ни история.
9
3
 
18
 
! Отговори
ай сиктир преди 5 години
Нищо няма да нищят идват с техния готов сценарий и ролята на нашите служби е да играят храстче, а на тиквата да се съгласи с това което му наредят големите началници.
8
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Американския посланик се среща с шефа на БНБ.Английйския посланик се среща с ББ.Американците ни заповядат да купуваме Ф16 и ние изпълняваме.Англичаните ни внушават,че Гебрев е отровен от руски агент и ние го приемаме за чиста монета,дори ги каним те да го разследват.Ние държава ли сме или под.оги на тоя и оня.Ставаме ли за нещо или напротив?
7
3
 
18
 
! Отговори
Ингилизи преди 5 години
Та да си дойдем на думата: "Нишят" или"дриз щят".По съм склонен да вярвам,че британските "партньори"правят най-добре второто.Поне това са показали до сега:Убиха Г.Марков,убиха лейди Даяна,стреляха по папата,а "накиснаха"Сергей Антонов и му взеха здравето, и т.н.Все смърдящи неща.Та като едното нищо могат да заразят и Гебрев докато дриз щят,пардон - "нищят"и да го пришият на Путин.
6
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На нищят кралицата оттам иде вонята за света
5
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Англичан е злото на планетари-ума
4
2
 
16
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 5 години
Носят ли си онези смешни костюми!?? Да си пазим ми котките и хамстерите!
3
1
 
13
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
А мей няма ли да намине насам, или няма виэаааа
2
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ей да не излезете с червените знамена да ги нападнете британците
1
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е, щом като ингилизите ще нищят.......хи-хи-хи..........това ми прилича на приказката "да пуснеш лисицата в кокошарника"!!! Нали ви е ясно КАКЪВ ЩЕ БЪДЕ РЕЗУЛТАТА от това "разследване"!!!!???? Боже мили.............от едно известно време за мене НИЩО, КОЕТО КАЖЕ запада Е САМО ЛЪЖА!!! АМА ЗА НИЩО НЕ ИМ ВЯРВАМ!!! АБСОЛЮТНО НИЩИЧКО! Пълни лицемери и мошенници! Лошото е, че дълго време им се водехме по акъла и им вярвахме!