9 стъпки за по-бързо забременяване

Подсилете приема на млечни продукти и желязо
13
9 стъпки за по-бързо забременяване
Снимка: Istock

Ако сте от двойките, открили щастието заедно, вероятно нямате търпение да станете родители. Невинаги обаче зачеването става толкова бързо, колкото бъдещите родители очакват. Необходимо е да направите някои промени, за да се случи магията по-бързо.

Спрете противозачатъчните

Разбира се, че трябва да го направите. Щом решите, че човекът, с когото сте е точният за вас и сте готови да станете родители, спрете хормоналната контрацепция. Направете го по-рано преди да сте започнали същинските опити. Колкото по-рано, толкова по-добре, за да има възможност организмът ви да се отърси от хормоните.

Тренирайте разумно

Прекалено интензивните тренировки и изтощителните упражнения стресират организма. Когато е под стрес, тялото автоматично потиска някои процеси, които определя като нежизненоважни. Сред тях е репродуктивната способност на организма. Стресовите хормони, натрупани в тялото, пречат на зачеването.

Наблегнете на най-полезните мазнини

Не само вие, а и партньорът ви трябва да консумира полезни мазнини. Те се намират в рибата, ядките, авокадото, зехтина, семената. Мазнините като омега-3 помагат за по-бързо забременяване.

Партньорът ви трябва да наблегне и на храни, стимулиращи сперматозоидите

Най-полезните сред тях са мидите, стридите, плодовете, зеленчуците, медът и нарът. Богати са на антиоксиданти, много витамини и полезни мазнини, които стимулират синтеза на сперматозоидите.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
ПорЦелан преди 5 години
За да няма вируси и други зарази, на кабела на Интернета се слага презе-рва-тив!
9
1
 
3
 
! Отговори
5g преди 5 години
Накратко, стойте далече от WiFi антени, рутери, изкарайте смартфона от задния си джоб, от сутиена и от ухото си, вкарвайте интернет в лаптопа си само чрез кабел и др.
8
0
 
2
 
! Отговори
5g преди 5 години
Току що гледах филмчето "Wireless Warfare Exposed..." в ютуб и там е обяснено всичко. Смартфони, уайфай, лаптопи и подобни безжични джаджи, които дори тепърва ще засилват честотата на облъчването, за да ни довършат масово.
7
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Баба ми е следвала точно тези 9 стъпки и затова е имала 11 деца.
6
0
 
10
 
! Отговори
ГОШКО преди 5 години
Единият тираджия другия моряк еее всяка вечер ела комшу на кафе ракийка.Едната има две близнета а нашият балък се радва че са негови.
5
2
 
6
 
! Отговори
Бай Минчо преди 5 години
Всичко вътре...Трябва да прелее.После комшията се радва на дете.
4
4
 
14
 
! Отговори
Йоан Златоуст преди 5 години
Събрали се горе да умуват, как дева Мария да зачене непорочно. Един казал да си разтвори краката срещу вятъра. Втори казал да я поръсят с божествен прашец. Трети да пие чудодейно биле...Йоан мислил, мислил, па казал:"тази работа без ...не няма да стане.Дева Мария се обадила:" Златни ти уста Йоане!
3
1
 
6
 
! Отговори
мандо преди 5 години
До СандоВ десятката;))))
2
2
 
18
 
! Отговори
Сандо преди 5 години
Най-важното е в правилната дупка да се действа!
1
3
 
3
 
! Отговори
mery преди 5 години
До АнонименТова правим!