Агенти на "Агрион" получават атрактивни възнаграждения

Компанията гарантира високи комисиони при сключване на сделка
4 фев 2019 13:10,
Агенти на "Агрион" получават атрактивни възнаграждения

Хората от големите и малки населени места в страната вече имат възможност да увеличат значително доходите си чрез националната агентска мрежа на лидера в управлението на земеделски земи "Агрион". Компанията реши да увеличи броя на агентите в цялата страна, които да сключват сделки и да предлагат кредити от нейно име.

Дружеството няма специални изисквания за сферата, в която работят или са работили кандидатите за агенти. Те може да са брокери на недвижими имоти, застрахователни агенти, хора, предлагащи бързи кредити или пенсионно осигуряване, дилъри на коли, счетоводители, безработни, дори без никакъв опит. Кандидатите могат, също така, да са пенсионери, с достатъчно свободно време, които искат да увеличат доходите си, а също така и майки, които са в отпуск по майчинство. Желаещите могат да получат допълнителна информация на безплатния телефон 080011166 или да пишат на office@agrion.bg. "Търсим енергични, комуникативни и контактни хора, които да работят за най-разпознаваемия земеделски бранд", казаха от компанията.

Компанията предлага най-добрите комисионни възнаграждения в бранша при сключване на сделка, категорични са експерти. "Агрион" са добре познати на пазара с бързото изплащане на комисионните, за които няма поставен таван. Т.е всичко, което си заработи агентът, ще му бъде изплатено, без значение колко голяма е сумата. Предвидени са и допълнителни парични стимули, при достигане на определени нива.

От "Агрион" се ангажират да проведат безплатно обучение на всички свои агенти, тъй като сделките със земеделска земя и отпускането на кредити за земеделски стопани имат своята специфика и са необходими познания в областта. Дружеството осигурява безплатни правни консултации и търговски съвети за всички потенциалните клиенти на агентите, изваждане на необходимите документи за сключване на сделки и др. Това, според специалистите по човешки ресурси, е изключително предимство, тъй като ще могат бързо и лесно да приключват сделките си и да получат договорените комисионни възнаграждения.

"Готови сме да съдействаме със всичко необходимо на хората, за да завършат своите сделки и да получат възнаграждението си", категорични са от компанията.

Според експертите, чрез развитието на Националната агентска мрежа, "Агрион" още по-категорично ще затвърди позицията на лидер в българското земеделие. Според агенти, които вече предлагат услугите на земеделското дружество, брандът "Агрион" им помага да сключват сделки значително по-лесно. Хората разпознават името на компанията, имат доверие на дружеството, което улеснява значително работата. Проучване на нагласите на притежателите на имоти сочи, че "Агрион" се ползва с най-голямо доверие в бранша. Над 53% от анкетираните са запознати с дейността на компанията, а повечето собственици на земя, които са решили да продават, посочват именно "Агрион" като предпочитан партньор при сделка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

Имиджова публикация

Още от
Спонсорирано съдържание