Opel Stock

Новото Renault Clio : Екстериорът (Видео)

The New Renault Clio

The New Renault Clio

Реклама Renault Arkana
След като вчера Renault разпространи първите официални снимки и информация за интериора на изцяло новото поколение на хитовото си Clio, днес френската марка разкри и подробности за екстериора на новата генерация на модела.

Външността на новото Renault Clio се отличава с по-модерен и стилен дизайн, като в същото време екипът на марката е успял да постигне и впечатляващ баланс между динамика и елегантност. Предната решетка на колата е по-голяма, което придава още по-голяма изразителност на цялото оформление на предницата на колата. Макар и с 14 мм по-къса и с до 3 сантиметра по-ниска, от компанията анонсират, че новата генерация е с по-просторен интериор. В същото време, товарната вместимост на багажното отделение е увеличена до 391 литра, а в купето има допълнителни отделения за по-малки багажи с вместимост от 26 литра.



Независимо от стандартните нива на оборудване и стандартната 100% диодна осветителна система на колата, новото Renault Clio ще се предлага и в две изцяло нови специални версии- Clio R.S. Line, която постепепенно ще замести познатата GT Line и луксозната Clio Initiale Paris.

Новото Clio ще се предлага с избор между 11 основни екстериорни цвята, както и с три допълнителни стилистични пакета Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Citroen

Citroen анонсира C3 Aircross (Видео)

Апр 18, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Audi

Audi Q6L e-tron с премиера на Auto China 2024

Апр 18, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Skoda

Skoda Vision Gran Turismo влиза в Gran Turismo 7

Апр 18, 2024