Opel Stock

Гледай Volvo, а не реклами. Спечели ново S60

Volvo S60 Longest Drive

Volvo S60 Longest Drive

Реклама Nissan X-Trail
Американското подразделение на Volvo стартира интересна рекламна кампания, която предизвиква потребителите да задържат погледа си възможно най-дълго върху екрана на своя мобилен телефон и включеното специално разработено приложение, като тримата с най-добро постижение ще имат възможност да ползват изцяло новото поколение на модела S60.

Заинтересованите играчи трябва да посетят сайта www.S60LongestDrive.com за допълнителна информация и да се уверят, че мобилните им телефони отговарят на специалните изисквания на инициативата на Volvo, след което могат да стартират предизвикателството. Веднъж започнали виртуалното си тестово шофиране, играчите трябва да държат очите си върху автомобила възможно най-дълго. Играта е в състояние да регистрира ако потребител погледне настрани- да изгледа някоя реклама, да отскочи да похапне или просто да си почине, и тогава предизвикателството приключва.

От Volvo коментират, че макар и всеки играч да има неограничен брой опити за поставяне на по-добро постижение по време на тазгодишното издание на емблематичното за Северна Америка спортно събитие Super Bowl, само трима ще бъдат от тях ще бъдат определени за победители. Именно те ще имат възможност да се уверят в предимствата на програмата Care by Volvo, която представлява наемна услуга, с включени всички експлоатационни разходи, без горивото, която предлага Volvo.

Volvo анонсира абонаментната си програма Care by Volvo с изцяло новото XC40 и обяви, че тя е в състояние да превърне притежаването на автомобил в толкова лесна, прозрачна и безпроблемна дейност, колкото е притежаването на мобилен телефон. След като направят онлайн заявката си, клиентите на услугата Care by Volvo могат да отпътуват с новия си автомобил, без да се притесняват за плащането на задължителните застраховки, данъци и такси. В зависимост от възможностите на региона, Care by Volvo предлага редица консиерж услуги, като дистанционна заявка за зареждане или почистване на автомобила, както и доставка на онлайн поръчка в самия автомобил. Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус

Автомобилният парк на Европа старее

Мар 28, 2024
Авто Новини Авто глобус Безопасност | Safety

Как да се спасите, ако колата ви потъва под вода? - видео

Мар 28, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Alfa Romeo Chrysler Citroen Dodge DS DS Automobiles Jeep Lancia Maserati Opel Peugeot Vauxhall

Stellantis с нова стратегическа инвестиция

Мар 28, 2024