Lasurit eshop

Nissan Micra с нов двигател, трансмисия и спортна версия

Nissan Micra

Nissan Micra

Реклама Nissan X-Trail
Европейското подразделение на Nissan анонсира подробности за новостите, които компания въвежда в модификационното портфолио на изцяло новото поколение на Micra.

Основният акцент попада върху въвеждането в гамата на изцяло нов еднолитрав IG-T бензинов двигател с максимална мощност от 100 конски сили, който ще бъде наличен в комбинация с ръчна и Xtronic автоматична предавателна кутия, и разширява познатото до момента портфолио на еднолитровия бензинов мотор със 71 конски сили и 1.5-литровия дизелов с 90.

Друга интересна новост при Nissan Micra е новата и отличаваща се със специално разработени екстериори и интериорни елементи специална версия Micra N-Sport. В оборудването на новата модификация са включени карбонов завършек на джантите и капаците на външните огледала, тонирани стъкла, комбинирано Alcantara/кожа/текстил интериорно изпълнение, черна тапицерия на тавана, камера за задно виждане, система iKey за безключов достъп до интериора и стартиране на двигателя с бутон, и други, а като опция е налична новата NissanConnect бордова система, интегрираната аудиосистема BOSE Personal и други.

Новата топ версия в бензиновата модификационна гама на Nissan Micra е т.н от компанията Warm хечбек турбо модификация, която освен с двигател с увеличена до 117 конски сили максимална мощност, се отличава и с понижено отстояние от пътя, оптимизирано окачване и по-директно управление. В екипировката на версията са включени също така хромиран накрайник на изпускателната система, 17-цолови алуминиеви джанти и други. Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Kia

Tasman: Първи поглед към първото пикап предложение на KIA (Видео)

Апр 26, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Geely Lotus Polestar Volvo

Geely Holding с ръст от 27% за първата четвърт на 2024 година

Апр 26, 2024