New Dacia Duster

Lotus и Williams ще си сътрудничат. Но има нещо, което още ни спестяват

Lotus & Williams

Lotus & Williams

Реклама Nissan X-Trail
Lotus и Williams Advanced Engineering обявиха, че двете компании формират ново стратегическо партньорство, за основна цел на което се посочва разработката на високотехнологични технологии за задвижване.

Без да навлизат в подробности, от емблемата Lotus коментират, че компанията има дългогодишен опит в интегрирането на нови технологични и инженерни решения, както в свои, така и в продукти на клиенти на фирмата. От друга страна, от Williams Advanced Engineering е известна като развойна и производствена фирма на едни от най-добрите решения за електрификация и изцяло електрически задвижващи системи в света.

Макар и интересен, горният анонс "виси" някак във въздуха. Именно тук се намесват колегите от www.autocar.co.uk, според информацията на които новото партньроство между Lotus и Williams Advanced Engineering поставя официалното начало на появата на изцяло нов и ексклузивен хиперавтомобил на Lotus, който ще бъде оборудван с изцяло електрическа задвижваща система.

Освен умопомрачителната прогнозна цена от 2 000 000 английски лири на първия истински електромобил на Lotus, от www.autocar.co.uk очакват, че хиперкарът на марката по всяка вероятност ще бъде с четири задвижващи колела и поне два електромотора, а автономният пробег ще бъде над 400 километра. Назад


Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Kia

Tasman: Първи поглед към първото пикап предложение на KIA (Видео)

Апр 26, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Geely Lotus Polestar Volvo

Geely Holding с ръст от 27% за първата четвърт на 2024 година

Апр 26, 2024