Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (7)
Черно море с минимална загуба от носителя на Суперкупата на Полша
Автор: Екип Varna24.bg 15:10 / 24.01.2019Коментари (0)3272
©
Черно море загуби с 0:1 от актуалния носител на Суперкупата на Полша Арка Гдиня във втората си контрола на турска земя. Двубоят в комплекс Голд сити се състоя в 4 части по 30 минути.

Ето най-интересното от мача по минути:

Мачът ще се играе в четири части по 30 минути.

Във втората минута решителна намеса на Мирослав Енчев, който изби топката след удар във вратата на Дюлгеров. Две минути по-късно Георги Илиев успя да отнеме топката от краката на централния бранител на полския тим, но футболистът на Арка Гдиня, паднал на земята, игра с ръка. Капитанът на Черно море претендираше за червен картон, тъй като играчът бе последен в отбраната.

В 7-ата минута Петър Витанов отправи силен удар от границата на наказателното поле, но над вратата. В 15-ата минута Иван Дюлгеров с добро спасяване, след удар с глава от корнер за поляците.

В 23-ата минута добра контраатака за Черно море, която завърши с удар на Мехди Фенуш, но топката срещна тялото на бранител. Веднага след това грешка в средата на терена доведе до напрежение за Иван Дюлгеров, но стражът на “моряците" отново показа добър рефлекс и спаси опасен удар.

Край на първите 30 минути.

Една смяна извършва Илиан Илиев. На мястото на Мехди Фенуш влиза Мартин Дичев. В 29-ата минута на втората част Черно море създаде най-добрата си атака до момента. Жоржиньо отне топката край тъча, намери вдясно Аристот Ндонгала, който финтира бранител и стреля, останал очи в очи със стража на поляците, но вратарят спаси. Чист гол за “моряците".

Край на втората част.

Треньорът Илиан Илиев направи девет смени след втората част, като в игра останаха Иван Дюлгеров и Лъчезар Йорданов. Останалите са – Стефан Станчев, Виктор Попов, Кононго, Пламен Димов, Патрик Андраде, Мартин Минчев, Дани Кики, Родриго и Радослав Василев.

В 6-ата минута на третата част Мартин Минчев получи пас вдясно от Дани Кики, финтира защитник и центрира на задна греда, където Родриго стреля от воле, но не намери очертанията на вратата.

В 10-ата минута Виктор Попов подаде към Дани Кики пред дъгата на наказателното поле, халфът на “моряците" се освободи от бранител и стреля, но топката срещна тялото на играч на полския тим.

Петър Вуцов влиза на мястото на Лъчезар Йорданов.

Малко преди края на третата част Ради Василев отправи плътен удар леко под ъгъл в наказателното поле, но топката премина над напречната гледа.

В началото на четвъртата част Иван Дичевски заменя на вратата Иван Дюлгеров. Пет минути след началото на четвъртата част поляците поведоха в резултата. Сиамашко засече с глава центриране в наказателното поле и прати топката неспасяемо в далечния ъгъл на Иван Дичевски.

Ради Василев бе изведен на добра позиция в наказателното поле, опита се да пусне топката покрай плонжа на вратаря, но кълбото се отби в тялото на стража на поляците. Червен картон за футболист на полския тим за ритане отзад срещу Патрик.

Последните 10 минути на мача Арка Гдиня ще доиграят с човек по-малко.

В 24-ата минута Родриго засече на задна греда центриране на Радослав Василев, но от много добра позиция бразилецът стреля над вратата.

Край на мача.

Съставът на Черно море: Иван Дюлгеров, Мирослав Енчев, Виктор Генев, Цветомир Панов, Мартин Костадинов, Лъчезар Йорданов, Петър Витанов, Мехди Фенуш, Аристот Ндонгала, Георги Илиев, Жоржиньо.

Още по темата: общо новини по темата: 232
06.03.2020
09.11.2019
04.06.2019
30.05.2019
28.05.2019
27.05.2019
предишна страница [ 1/39 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Футболна лига за ветерани 40+ стартира във Варна
Участници от 9 държави мерят сили в Международен турнир по фигурно пързаляне край Варна
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Звезда на Варна подкрепя съотборничките си на Държавното по художествена гимнастика
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: