Папата кани католиците да се молят по... интернет

Светият отец ще има мобилно приложение
25
Папата кани католиците да се молят по... интернет
Снимка: БТА

Папа Франциск покани днес католиците да се молят с него по интернет, предаде ДПА.

Главата на Римокатолическата църква направи това, докато представяше днес профила си в мобилното приложение "Клик ту прей" ("Кликни, за да се помолиш").

То ще бъде официалното мобилно приложение на папската интернет платформа Световна молитвена мрежа (Worldwide Prayer Network), се казва в съобщение на Светия престол.

Когато изберат секцията "Да се помолим с папата" в мобилното приложение или на страницата на приложението в интернет, католиците могат да видят за какво възнамерява да се моли папата през съответния месец.

Другата секция "Да се помолим с мрежата" е "пространство, където потребителите (сред които папа Франциск) могат да споделят молитвите си с други", се обяснява в комюникето.

Целта е да се създаде платформа, която да позволи на хората "да придружат папата в мисията на състрадание към света".

Освен в "Клик ту прей" Франциск има профили в Туитър и Инстаграм. 82-годишният папа обаче нееднократно е предупреждавал, че използването на социални мрежи крие опасност да доведе до намаляване на реалното общуване между хората, отбелязва ДПА.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
МАРАБА,ПОГЛЕДНЕТЕ РЪКАТА МУ,КАКВО ПОКАЗВА
11
0
 
0
 
! Отговори
аре у лево преди 5 години
Аз ша са моля,а ти ко ши прайш а, не си познал папе
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Католиците са виновни за нахлуването на османците на балканския полуостров. Те са финансирали военната им кампания с цел да унищожат конкуренцията си в областта на религията. Това трябва да говори на всеки какъв е морала на държавите, представителки на тази секта. А ние се натискаме те да ни управляват вътрешната и външната политика. Кой е неумния тука? Те или ние?
9
0
 
4
 
! Отговори
Щирлиц преди 5 години
Очаквам в скоро време да емигрира на Марс,и оттам да призовава,мдаа.
8
1
 
10
 
! Отговори
ай сиктир преди 5 години
Ало де ги коментарите като гледам повече от половината ги няма, а те са по-интересни от т ъпата ви статия.
7
4
 
20
 
! Отговори
Естественоо че е преди 5 години
До MaйMyнaтaизбирателно !тази далавера с триенето на коментарите евреите я измислиха през 2001- когато юдо-масоните взривиха кулите в Ню Йорк (за да елиминират не евреите бизнесмени) Тогава много хора направиха блогове и сайтове изобличаващи тази чудовищна еврейска варварщина.Евреите наеха сюрия от *** да пишат фалшиви коментари и по този начин успяха да подавят истината за атентата от 9/11/2001 Това вече не работои днес - днес хората ясно виждат пипалата на юдо-масонския заговор !
6
7
 
16
 
! Отговори
Еврейски Троле преди 5 години
До На 13 май 1981 в Римпревербувания от ЦРУ агент на Полската Държавна сигурност - смешника-психопат, кардинал Войтила, който евреите назначиха за папа, беше застрелян (неуспешно) от някакъв кюрдски терорист. България няма и нокога не е имала нищо общо с тази жалка провокация на юдо-масонския заговор, който по това време вече набираше сила
5
4
 
17
 
! Отговори
плиткоумния пън преди 5 години
До MaйMyнaтaкойто е дежурен днес трие коментарите защото иначе Сорос ще им спре финансирането - еврейскта "ефективност" и "производителност" нали се сещащ - нашите коментари доказват че никой в България не ги гризка тези юдо-масонски перверзни глобалистки и толерастки идей, а това означава че пропагандата на Днес БГ не е ефективна, а това води до орязване на финансирането
4
21
 
8
 
! Отговори
На 13 май 1981 в Рим преди 5 години
Българската ДС организира покушение срещу светия отец ! Същата тази ДС не е спирала да дърпа конците на България !
3
4
 
30
 
! Отговори
пак ни пробутаха преди 5 години
този жалък еврейски слуга дето миеше краката на "бежанците" по заръка на господарите сиСороската пропаганда се опитва на насажда католицизъм у нас - прави ли ви впечатление как пропагандират тожи жалък еврейски поп а за Патриярха никога нищо не се казва в Сороската пропаганда
2
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колко бил напреднал папата в технологиите....................да бе, да.................и какво от това??
1
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лъжепророка в действие.. Скоро, ръката с пръстена няма да ти трябва ;) -- Давид