Skoda Monte Carlo

2 100 000 долара за първата нова Supra

Toyota Supra

Toyota Supra

Реклама Opel Stock
Американското подразделение на Toyota обяви, че първата нова Supra (Global #1) е била продадена на търга Barrett-Jackson Auction в Скотсдейл за умопомрачителните 2.1 млн щатски долара. Събраните средства от продажбата на автомобила, който дебютира само преди няколко дни по време на международното изложение в Детройт, ще бъдат предназначени за благотворителни цели на AHA (American Heart Association) и BWF (Bob Woodruff Foundation).

Първата Toyoya Supra (Global #1) e изпълнена в матов сив екстериор, червени капаци на външните огледала и черни матови джанти, а по отношение на интериора, от компанията коментират, че той е не по-малко уникален с червено изпълнение и множество карбонови апликации.

Двуместната нова Supra, която ще се появи в Европа през лятото, е оборудвана с трилитров, редови, шестцилиндров задвижващ агрегат с максимална мощност от 340 конски сили и максимален въртящ момент от 500 Нм. Предавателната кутия на автомобила е осемстепенна автоматична, а задвижването е на задните колела. Назад

Галерия



Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус

Екстремният DEFENDER OCTA с дебют на 3 юли (Видео)

Апр 25, 2024
Авто Новини Авто глобус Audi BMW MG Rolls-Royce Skoda

MG привлече Йозеф Кабан

Апр 25, 2024
Авто Новини Официални вносители- новини Авто глобус Rover

RANGE ROVER VELAR: СЪЗДАДЕН ДА БЪДЕ ЖЕЛАН

Апр 25, 2024