Екстрадирахме руснак в САЩ, замесен в кибер измами

Александър Жуков вече е в затвор в Ню Йорк
19 яну 2019 19:30,
52
Екстрадирахме руснак в САЩ, замесен в кибер измами
Снимкa: Reuters, архив

България екстрадира в Съединените щати руски гражданин, обвинен в компютърни измами.

Той беше задържан у нас през ноември миналата година по молба на американските власти.

Руснакът Александър Жуков е бил екстрадиран вчера и в момента се намира в затвор в щата Ню Йорк.

Това съобщи в Twitter руското посолство в Съединените щати.

Очаква се служители на генералното консулство на Русия в Ню Йорк да посетят Жуков в затвора и да му окажат съдействие.

За измами в интернет, освен Жуков, пред съда ще отговарят още петима руснаци и двама граждани на Казахстан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 29 мислиш ли!!? Руската мафия е на всякъде и като цяло мафията. Хора като този човек се зачитат повече там предвид това какво може.
29
1
 
2
 
! Отговори
АнаТема,Айдуци,родни преди 5 години
Това пъклено дело не може да е на друг, освен на еврея-***, известен още като - Цецо Молитвената закуска.
28
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Можело е да избяга към Русия,но се е договорил за САЩ.Въпреки обещанието на руснаците,че ще е на свобода.Изборът си е бил негов.
27
6
 
3
 
! Отговори
Блага вест преди 5 години
В американски затвор размерът на аналното отверстие на хакера ще бъде увеличен до три Цола от черни , загорели за бяло дупеВенсеремос!
26
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 23 "РУСКИ ПРЕСТЪПНИЦИ НЕ ИДВАЙТЕ В БЪЛГАРИЯ!"БЪЛГАРСКИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ НЕ ИДВАЙТЕ В СВЕТА! Руснаците са хакери, българите са чупят банкомати. Има ли разлика?
25
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 38Мдддаааа.....то явно главата ти е "окупирана" от разни ***, но си я носиш! Ходи си такъв неук, на НИКОГО НЕ ПРАВИШ ВПЕЧАТЛЕНИЕ! Слава Богу, че Историята също не се впечатлява от такива като тебе, нито МОЖЕ ДА СЕ ИЗТРИЕ, НИТО ДА СЕ ПРЕПРАВИ, НИТО ДА СЕ ВЪРНЕ! Може отвреме-навреме някои да я преписват ВРЕМЕННО, но това му е хубавото, че Е САМО ВР-Е-МЕ-Н-НО!!!!!!!!!!
24
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бравос, неблагодарни предатели!!! Вече виждам ЗАЩО СИ ЗАСЛУЖАВАТЕ НЕЩАСТНАТА СЪДБА! И да знаете..........ТРЕТИ ПЪТ никой руснак няма да си помръдне и малкото пръстче да ви спасява! И ще се чудите КЪМ КОГО ДА СЕ ОБЪРНЕТЕ, както сега и кюрдите се чудят към кого да се обърнат за да ги спасят! Да не говорим за ВСИЧКИ ДРУГИ, които са били предадени от краварите! Но.........ТАКАВА Е СЪДБАТА НА ПОДМАЗВАЧИТЕ И ДВУЛИЧНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ! Или си въобразявате, че краварите НЕ ГИ ОЧАКВА КРАХ???? ХА-ХА-ХА.....
23
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хитър номер на руснака да емигрира в Америка и да се спаси от руския Гулаг !
22
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нещо друго да сте очаквали от банкянския плъх?
21
2
 
4
 
! Отговори
да се самоизпратят преди 5 години
за създаените условия които улесняват хакирането от нашата държава са резултата от действията на нашата администрация. Дано Щатите обвинят Дъ филд оф де пъмкин- Банкя-Лаб, за предумишлена недобросъвестност за създаването на тези условия. Предумишлена е защото умишлено са си получавали заплатите като администратори и са си харчили парите за всичко друго но не и за съсипване на хакерските условия
20
10
 
14
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ПРЕСТЪПНОСТ И БОРИСОВО УПРАВЛЕНИЕ СА ЕДНО И СЪЩО НЕЩО!
19
6
 
15
 
! Отговори
не е само студента преди 5 години
Приятелю това е масова практика да екстрадират Българи за дребни провинения за да пълнят частните им затвори интересното е че винаги ги осъждат на 20до 50години затвор и почти винаги са от района на Варна!! Просто България неможе да си защити гражданите!
18
9
 
13
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
КОГАТО КАНАДА ПРЕДАДЕ ГРАЖДАНКА НА КИТАЙ НА САЩ ЕЙ ТЪЙ ЩОТО И Я ПОИСКАЛИ ПОСЛЕДВА ОТ КИТАЙ ОТВЕТНА РЕАКЦИЯ И СЕГА ЕДИН КАНАДЕЦ Е ОСЪДЕН НА СМЪРТ!НЕ ОДОБРЯВАМ ЧУЖДИ ГРАЖДАНИ ДА БЪДАТ АРЕСТУВАНИ ЕЙ ТАКА И ДА НЕ МОГАТ ДА ПОЛУЧАТ ПРАВО НА УБЕЖИЩЕ ОТ СТРАНАТА СИ КОЯТО ДА РЕШИ ДА ГИ ПРЕДАДЕ ИЛИ НЕ!НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ Е КАНАДЕЦ, РУСНАК , БЪЛГАРИН ТОВА КОЕТО Е ИЗВЪРШЕНО Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!НЕ СА МУ ПОЗВОЛИЛИ ДА ПОИСКА УБЕЖИЩЕ В РУСИЯ АРЕСТУВАН Е ДЪРЖАН И ИЗПРАТЕН КОЛЕТНО В САЩ!
17
10
 
26
 
! Отговори
odpo преди 5 години
Този руснак! е И с Българско гражданство, КОЕТО ГО ПРАВИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН, и нашите дупедавци са го предали като нищо!!! Живея за мига, България да заведе дело срещу жител на САЩ да видя КОГА ще го екстрадират в България?!? Отговора е: НИКОГА!
16
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ето колко може и желае да ни защити държавата! Колкото защити и студентът изчезнал в американското посолство. 8 години вече е в неизвестност, но никой не си е мръднал и пръста да го търси. Утре може да е всеки от нас.
15
7
 
11
 
! Отговори
Яяяяя преди 5 години
Вярно ли България е подписала споразумение със САЩ бугарите да екстадират всеки неудобен на режима 'Борисов' за попълват частните затвори в Пиндосия!?
14
4
 
9
 
! Отговори
До 5 преди 5 години
Заради този закон ще ни съсипят от дела в Страсбург и ще ги спечелят всичките. Жалкото е, че ще плащаме пак ние, а не умниците, които са го измислили. Защо трябва да изпращаме когото и да е в америка? Колко престъпника са ни изпратили оттам? Самият факт, че имат незаконни затвори, където държат хора без съд и присъда е повече от достатъчен, за да откажат всички държави да им съдействат изобщо. По същият начин изчезна студентът Петър Димитров от американското посолство.
13
5
 
11
 
! Отговори
позорно интересно преди 5 години
Той е Български гражданин екстрадиран по поръчка от началниците на най-корумпираната държава!Интересното е,че винаги ги екстрадират от Варна,а фондация Ам ерика за България пак няма нищо общо!
12
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От кога юрисдикцията на Америка се прехвърли в България? Да не говорим, че човекът е и с българско гражданство. С подобни обвинения може да екстрадирате половината страна. А къде са доказателствата?
11
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
еее отличници, в Бг престъпност тръпки да те побие, от икономическа до битовоетническа ама ние хакерите ловим, на бабите в село Мечка дето не смеят вечер на двора да излезат много задушевно им стана.