Lasurit

Hyundai анонсира версията 2019 година на IONIQ Hybrid и Plug-in

Hyundai IONIQ Hybrid & Plug-in 2019

Hyundai IONIQ Hybrid & Plug-in 2019

Реклама Skoda Stock
Днес Hyundai разкри първите подробности и снимки за новите- моделно поколение 2019 година, Hybrid и Plug-in версии на уникалния за автомобилната индустрия модел IONIQ. От компанията коментират, че докато голяма част от автомобилните производители анонсират своите първи екологични модели, Hyundai Motor вече лансира второто поколение на роволюционният си IONIQ Hybrid и Plug-in, а съвсем скоро ще демонстрира и новата версия на изцяло електрическия IONIQ Electric.

Всеки един от представителите на еволюцията 2019 година на самозареждаемата версия IONIQ Hybrid и Plug-in хибридната на Hyundai идва стандартно с модерна инфо-комуникационна и мултидемийна система Bluelink, набор системи за повишаване на активната безопасност и подпомагане на управлението SmartSense, регулируема система за регенериране на спирачната енергия, възможност за управление (ускоряване/намаляване) с помощта само на педала на газта, промени в стилистиката на екстериора и интериора си, и други.

IONIQ 2019 ще стъпи на пазара с три нови екстериорни цвята- Fluidic Metal, Electric Shadow и Liquid Sand, и е първата кола на пазара, оборудвана със системата Green-zone Drive Mode (GDM). На базата на предварително зададени локации или райони, тя е в състояние автоматично да превключи режима на работа на задвижващата система към изцяло електрическа.

С повече от 60 000 реализирани екземпляра от лансирането на IONIQ на пазара през 2016 година, версията 2019 година идва също така с възможност за поръчка на нов 10.25-инчов аудио-навигационен модул с гласови команди и възможност за обновяване през интернет. На борда присъстват също така системи за интеграция на мобилни телефони чрез Android Auto и Apple CarPlay, както и услугата Hyundai LIVE Services.

"С нашите нови IONIQ модели ние не само предлагаме иновативни решения за мобилност на все повече и повече водачи, но също така и изцяло ново за сегмента ниво на свързаност", коментира Андреас-Кристоф Хофман, вицепрезидент на подразделението Продукти и Маркетинг на Hyundai Motor Europe. Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Авто глобус Honda

Honda оглавява изложба по време на Седмицата на дизайна в Милано

Мар 29, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Техника /Technics Дизайн / Design Екология /Ecology BMW

BMW Vision New Class X - видео

Мар 28, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Citroen

Citroen атакува Индия и Южна Америка с Basalt (Видео)

Мар 27, 2024