Lasurit

Made in Украйна - “космически” автобус вози дечица – видео

Яну 17, 2019
Made in Украйна - “космически” автобус вози дечица – видео

Made in Украйна - “космически” автобус вози дечица – видео

Реклама Peugeot 408
Този автобус, напомнящ с външността си звездолет, от началото на януари вози дечица по киевските улици. Машината е направена преди година с интересната идея да прилича на космически апарат, за което най-вече помагат огромните “ракетни сопла” на задните светлини. Машината е фотографирана до столичния цирк, където е докарала дечица за новогодишно представление.

В основата на звездолета на колела лежи туристическият автобус Ataman A096 на японско шаси ISUZU c двигател 190 к.с., който се произвежда от предприятието “Черкаски автобус”. Машината е получила допълнителен пластмасов външен кит и фантастична свитодиодна подсветка. Автобусът е преминал всичките задължителни дълги тестови изпитания и сертификации, и сега е готова за експлоатация.

Футуристичният украински автобус е предназначез за превоз на деца, но не като училищен, а като екскурзионен, който прави курсове до сладкарската фабрика на известна марка. В салона има 34 комфортни кресла, снабдени с двуточкови предпазни колани.






Налице е и автономно отопление, за да им е топличко на дечицата през зимата. Особенна гордост на създателите на машината е необикновенната средна странична врата. Тя е от две части – горната се вдига нагоре като козирка, а долната се спуска надолу със сервопривод, така че се получава удобна пътека за качване и слизане. Вратата може да се отваря и затваря и с дистанционно устройство. Назад

Галерия



Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус Тунинг MANSORY Rolls-Royce

MANSORY "оправи" и електрическия Rolls-Royce Spectre

Апр 24, 2024
Авто Новини Авто глобус Тунинг BMW

MANHART показа униката MH2 GTR II

Апр 22, 2024
Авто Новини Авто глобус Тунинг MANSORY Porsche

MANSORY представи провокативното кабрио P9LM EVO 900. Ще има само 7 бройки

Апр 09, 2024