New Dacia Duster

Golf GTI TCR идва с 290 конски сили и цена от 39 000 евро

Golf GTI TCR

Golf GTI TCR

Реклама Opel Stock
Volkswagen обяви, че компанията стартира първоначалните продажби на новата спортна версия на класиката Golf- Golf GTI TCR.

С базова цена от 38 950 евро, Volkswagen Golf GTI TCR идва със 7-степенна роботизирана DSG предавателна кутия, двигател с увеличена до 290 конски сили максимална мощност, възможност за увеличаване на електронно ограничената максимална скорост на движение от 250 на 260 км/ч, възможност за ускорение от 0 до 100 км/ч за 5.6 секунди и богато стандартно оборудване.

В екипировката на Volkswagen Golf GTI TCR са включени редица системи за повишаване на комфорта и бедопасността, в това число Front Assist, Active Info Display и диодни предни светлини, вентилирани спирачни дискове, луксозни спортни предни седалки с нова тапицерия, специални предпазни колани и уникален спортен волан.

Оборудването на автомобила се отличава също така с 18-цолови джанти, черни капаци на външните огледала, преден сплитер, нов заден спойлер и дифузьор.

Като допълнително надграждане за Golf GTI TCR, от Volkswagen са предвидили възможност за поръчка на карбонови капаци за външните огледала, изпълнение на тавана в контрастно черно, 19-цолови джанти, винилови апликации и други. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Honda

Honda показа новите си електромобили за Китай

Апр 16, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли DS DS Automobiles

DS Automobiles с хибридна технология за DS 3 и DS 4

Апр 16, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Бизнес /Business Електромобили Smart Toyota

Нова моделна година на Toyota bZ4X

Апр 16, 2024