New Dacia Duster

GAC Motor показа елконцепта ENTRANZE в Детройт

GAC Motor показа елконцепта ENTRANZE в Детройт

GAC Motor показа елконцепта ENTRANZE в Детройт

Реклама Peugeot 408
Китайският автопроизводител GAC Motor направи впечатление в Североамериканското автомобилно изложение 2019 NAIAS, показвайки вчера световната премиера на концептуалния си модел ENTRANZE. Той е призван да покаже ангажимента на компанията към концентрирания върху ходата подход при разработката на бъдещите модели на китайците.

Машината е разработена от напредничавия дизайн-център на GAC в Лос Анжелис, насочен към посрещане желанията на американските купувачи. Концептът е наистина революционна визия за китайска машина, подсказвайки нови развития по посока на енергетиката на автомобила, качено на ново ниво внимание към потребителите, и демонстрирайки уникален интериор и екстериор.

Технологичните новости демонстрирани с концепта включват “куршумообразен екстериор с нови пропорции, нов интериор с разпределение на местата по схемата 3+2+2 с инспирирана от самолетите пътека. На таблото са монтирани два странични екрана, както и закривени дисплеи за пътниците. Повечето от използваните материали са природосъобразни, а самият интериор на колата е инспириран от тези на удобниия домашен кът в сериозен контраст с използваните напредничави технологии и екстериор на автомобила.

По време на автосалона китайската компания официално обяви че е регистрирала своя търговска компания в Ървайн, близо до Ел Ей, чиято щаб-квартира ще отговаря за маркетинга, брандирането, продуктовото планиране и финансовите операции в Северна Америка.

Съобщено беше също така, че развойния център на компанията - GAC R&D Center Detroit вече функционира официално. Той е базиран във Фармингтън Хилс, Мичиган в него са инвестирани US$ 4.4 милиона. Центърът ще асистира дизайна и развойната дейност на продуктите на GAC Group предназначени за пазара в Щатите, както и за други външни пазари. Центърът ще се фокусира по-специално върху продуктовото развитие, най-новите технобогии, набиране на таланти и обучението им, както и с другите R&D центрове на GAC. GAC-SV highlights include:

GAC Motor e основан през 2008-а година с пълно име Guangzhou Automobile Group Motor CO., LTD като поделение на GAC Group, която пък е на 202-о място в списъка на светонвните компании Fortune Global 500s. Tя се анимава с производството на автомобили, двигатели, компоненти и антоаксесуари. На китайската сцена GAC Motor е начело сред автомобилостроителните компании вече шеста поредна година, според изселдването J.D. Power Asia Pacific's China Initial Quality StudySM (IQS). Назад

Галерия



Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Tesla

Tesla представи Model 3 Performance (Видео)

Апр 23, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус CUPRA Seat

CUPRA показва нови Formentor и Leon на 29 април

Апр 23, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Geely

smart Concept #5 с премиера на Автосалон Пекин 2024

Апр 23, 2024