Lasurit

Новият FORD EXPLORER (Видео)

FORD EXPLORER 2020

FORD EXPLORER 2020

Реклама Honda ZR-V
Ford разкри първата информация за изцяло новото поколение- моделна генерация 2020 година, на хитовия си SUV модел EXPLORER, който обещава да продължи успешната си история с ново, по-леко, но и по-здраво купе, сериозно увеличено технологично оборудване и още по-мощни и ефективни EcoBoost двигатели.

От Ford коментират, че Explorer 2020 е напълно нов, разработен от нулата, и благодарение на новата си архитектура за задвижване на задните колела обещава да предложи ново измерение на динамиката на пътя. Последното е акцентирано и чрез очевидно по-спортното стилистично изпълнение на автомобила, но от компанията акцентират и върху това, че моделът е подобрил възможностите си и за движение извън стандартните пътища.




Новият Explorer обещава да предложи по-луксозна и комфортна обстановка на борда, като инженерите и дизайнерите са обърнали специално внимание върху допълнителната шумо- и виброизолация. Независимо от двигателя и нивото на комплектация всичиките варианти имат задна врата с електропривод, точка за достъп 4G LTE WiFi, способна да работи едновременно с 10 устройства, и информационно-развлекателна система със сензорен екран 8 инча. Опционално ще са достъпни мултимедийни системи с 10,1 и 12,3-инчови монитори.

С трилитровото си EcoBoost V6 сърце и неговите 365 конски сили пък, Explorer 2020 се превръща и в най-мощното предложение в цялата история на модела, а адаптивната система Terrain Management System предлага избор между седем режима на поведение на колата.




Що се отнася до безопасноста, независимо от нивото на комплектация - XLT, Limited и Platinum, Explorer има сериозен пакет от пассивни и активни системи Co-Pilot360, който наблюдава слепите зони и предупреждава за движещ се напречно транспорт, помога да се задържа автомобилът в лентата му на движение, управлява дългите светлини и автономно спира при опасност от сблъсък. Новият Explorer има адаптивна система за круз-контрол с технология за центриране в лентата на движение, автоматично спиране при каране назад и най-новия паркасистент с име Active Park Assist 2.0. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Volkswagen

Автосалон Пекин 2024: Volkswagen с нов концептуален модел и подмарка (Видео)

Апр 24, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Електромобили MINI

Новото MINI Aceman

Апр 24, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Тестове BYD Mazda

BYD Experience Day с Yangwang U8 - видео

Апр 24, 2024