Skoda Monte Carlo

КИА ПРЕДОСТАВИ МОДЕЛИ ОТ ГАМАТА НА МАРКАТА ЗА НУЖДИТЕ НА АУСТРЕЛИЪН ОУПЪН

КИА ПРЕДОСТАВИ МОДЕЛИ ОТ ГАМАТА НА МАРКАТА ЗА НУЖДИТЕ НА АУСТРЕЛИЪН ОУПЪН

КИА ПРЕДОСТАВИ МОДЕЛИ ОТ ГАМАТА НА МАРКАТА ЗА НУЖДИТЕ НА АУСТРЕЛИЪН ОУПЪН

Реклама Peugeot 408
Това е 18-тата поредна година за КИА като Генерален спонсор на Аустрелиън Оупън. КИА ще предостави специално оборудвани автомобили на Тенис Австралия.

Официалната церемония по откриването на турнира се състоя в Мелбърн, където посланикът на бранда и носител на 17 титли от Големия Шлем - Рафаел Надал, представи 120-те автомобила с марка КИА, които ще транспортират състезатели, официални гости, организационни екипи, фенове на тениса, медийни представители и ВИП гости. Състезанието стартира на 14-ти януари в Мелбърн и ще завърши със сингъл мъже на 27-ми януари. Автомобилите ще бъдат управлявани от 350 специално обучени шофьори, които се предвижда да изминат над 450 000 км в рамките на състезанието.

„За нас е огромна чест почти две десетилетия да бъдем горд спонсор на един от най-популярните спортове в международен мащаб. С любопитство и интерес очакваме поредното състезание, което вярваме ще бъде най-вълнуващия тенис турнир до момента,” каза James Cho, Президент на КИА Моторс Австралия.

„КИА е много повече от спонсор на Аустрелиън Оупън, всъщност компанията е високо ценен член на нашето тенис семейство, който дълги години активно помага за развитието на състезанието. Първият признак за старта на Тенис Австралия е наличието на многобройни автомобили КИА в Мелбърн, които се превърнаха в символ на турнира” каза Craig Tiley, Главен изпълнителен директор на Тенис Австралия.

За да отпразнува дългогодишното си партньорство, КИА ще представи многобройни он- и оф-лайн програми за феновете на тениса по света. Активацията “AO Selfie Contest” дава възможност на запалянковците да споделят своите любими моменти по време на състезанието в социалните мрежи, докато 68 късметлии от клиентите на марката, избрани на случен принцип в 28 държави, ще получат билети за полу-финалите. Назад


Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Renault

RENAULT ПРЕДСТАВЯ SYMBIOZ E-TECH FULL HYBRID

Апр 25, 2024
Авто Новини Официални вносители- новини

PEUGEOT празнува 20 години виртуална реалност

Апр 25, 2024
Авто Новини Официални вносители- новини Jeep

Jeep® AVENGER с урбанистичен дебют в София

Апр 25, 2024