Растителен бургер с вкус на месо, куфар след стопанина си

В Лас Вегас започна най-голямото изложение за елетроника
10 яну 2019 07:40, Анисия Иванова
0

Самонагряваща се самобръсначка, четка за зъби с изкуствен интелект, чорапогащник, който не се къса, и бургер от изцяло растителни съставки, който има вкус на месо. Това са само част от хитовите иновации, които могат да се видят на годишното Изложение за потребителска електроника в Лас Вегас.

Както всяка година, хиляди ентусиасти нахлуват в Конгресния център в Лас Вегас. Нетърпеливи да се запознаят с най-новите джаджи. Като 65-инчовия сгъваем телевизор на LG, който може да се превърне в обикновен шкаф.

Роботите са дежурно присъствие на най-голямото технологично изложение в света. Сред тазгодишните хитове са такъв, с какъвто можете да поиграете тенис на маса, и такъв, който може да научи децата ви да плуват, разказва Bulgaria ON AIR.

Компанията, която миналата година пусна на пазара първия сгъваем телефон, сега представя и различни аксесоари.

Изкуственият интелект вече присъства в най-разнообразни предмети от ежедневието. Чрез него куфари на колелца могат да идентифицират своя собственик и да го следват сами.

Каска с вградени камери за задно виждане помага на велосипедистите, а миниатюрно устройство може да спаси живота на всеки шофьор.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари