New Dacia Duster

Nissan LEAF получи 62 kWh батерия

LEAF 3.ZERO e+ Limited Edition

LEAF 3.ZERO e+ Limited Edition

Реклама Renault Arkana
По време на специализираното за потребителска електроника изложение CES в Лас Вегас, Nissan представи за първи път в света две нови версии на хитовия си и най-продаван на територията на Европа електромобил LEAF.

LEAF 3.ZERO, който е наличен за поръчка в Европа, дебютира с познатата от актуалната версия на електромобила 40 kWh батерия, с нови цветове, ново и подобрено NissanConnect EV приложение и други.

Основната новост при LEAF обаче се нарича LEAF 3.ZERO e+ Limited Edition, която също е налична за поръчка, и ще бъде произведена в тираж от 5000 единици за Европа. Електромобилът е оборудван с нова батерия с капацитет от 62 kWh, мощност от 217 конски сили и увеличен с 40% до 385 км автономен пробег.

Цената на LEAF 3.ZERO започва от 39 900 евро, а тази на LEAF 3.ZERO e+ Limited Edition от 45 500 евро, като първите доставки към клиенти се очаква да бъдат осъществени съответно през май и през лятото на тази година.

И двата електромобила ще разполагат с иновативните системи e-Pedal и ProPILOT, както и с осемгодишна/160 000 км заводска гаранция на батериите си.



От Nissan споделят също така, че с повече от 39 000 продажби през изминалата година, LEAF продължава да бъде най-продаваната електрическа кола в Европа, както и най-продаваната в глобален мащаб с над 380 000 реализирани единици от лансирането си на пазара през 2010 година. Назад

Галерия



Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Kia

Tasman: Първи поглед към първото пикап предложение на KIA (Видео)

Апр 26, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Geely Lotus Polestar Volvo

Geely Holding с ръст от 27% за първата четвърт на 2024 година

Апр 26, 2024