Само за маниaци: VW превърна Transporter във... фитнес

Компанията показва как шофьорът може да поддържа форма
1
Само за маниaци: VW превърна Transporter във... фитнес
Снимка: VW

Британското подразделение за лекотоварни автомобили на концерна Volkswagen превърна буса Transporter в мобилен фитнес-салон. Компанията публикува и видео, в което кондиционен треньор показва, че добра форма може да се поддържа и само с помощта на налични инструменти.

Според проучване във Великобритания, шофьорите на лекотоварни автомобили прекарват средно близо 3 часа на ден зад волана, което ги обездвижва допълнително. Заради естеството на работата си, те няма време за спортуване. Специална за тях кондиционният специалист Джеймс Дийн изготви специална програма.

Специалистът по физическа подготовка, който работи с много професионалния атлети в Обединеното кралство, нагледно показва как за поддържане на добра форма може да се използва както самия автомобил, така и голяма част от превозваните в него инструменти.

Видео и снимки с идеите на Дийн вижте в следващото видео

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
6
 
0
 
! Отговори
V преди 5 години
Ако фалират банките и държавите германците и една кола няма да могат да продадат ;) Дизайнери са ,ама всичко друго им куца ;) А клиента не се интересува от цената щото е на лизинг ;) И от качеството не се интересува щото купува с очите си ;)