Skoda Monte Carlo

Първият електрически HARLEY-DAVIDSON вече е наличен за закупуване (Видео)

HARLEY-DAVIDSON LiveWire

HARLEY-DAVIDSON LiveWire

Реклама Opel Stock
Мотоциклетната емблема HARLEY-DAVIDSON анонсира, че компанията вече приема заявки за закупуването на първия в историята на марката изцяло електрически сериен модел LiveWire. За момента, мотоциклетът е достояние само на американските потребители, като цената му е определена на 29 799 щатски долара.

Електрическият HARLEY-DAVIDSON LiveWire ще предложи на бъдещите си собственици възможност за ускорение от 0 до 96 км/ч за под 3.5 секунди и свободен пробег от до 110 мили или около 180 километра. Презареждането на батерията може да бъде осъществено по два начина- директно от домашната инсталация и бърз заряд.

С премиерата на LiveWire, легендарната марка дебютира и специалното приложение за мобилни телефони H-D™ Connect Service, което дава допълнителна функционалност под формата на обратна връзка по отношение на заряда на батерията на мотора, карта със зарядни станции, време за достигане на пълен заряд след свързване към зарядна инсталация, локализация на превозното средство, проследяване при кражба, подробна сервизна информация и други.





В оборудването на HARLEY-DAVIDSON LiveWire са включени регулируемо окачване, чувствителен на допир HD екран, възможност за избор между три основни цвята и допълнителна персонализация. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Skoda

Новата Skoda Superb Combi – видео

Апр 19, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Тестове Audi

Първа среща с прототипа Audi e-tron GT

Апр 19, 2024
Авто Новини Мотоциклети Техника /Technics

3-колесен верижен мотоциклет не се плаши и от най-жестокия терен!

Апр 19, 2024