Opel Stock

Новата структура - Mitsubishi Motors Europe

Новата структура - Mitsubishi Motors Europe

Новата структура - Mitsubishi Motors Europe

Реклама Opel Stock
В подкрепа на по-големите амбиции в един от най-взискателните региони, какъвто е Европа, Mitsubishi Motors Corporation (MMC) създава нова структура продажби и маркетинг към вече съществуващото звено – следпродажбено обслужване, резервни части и логистика, на стария континент.

Подобрена организация
Mitsubishi Motors Europe е организация, в центъра на която е поставен клиентът, и ще има офиси на две локации в Холандия:

Амстелвен, близо до Амстердам, където ще се намират президента и CEO на организацията, както и отделите продажби и маркетинг, юристите и специалистите връзки с обществеността.

Борн, близо до Маастрихт – 55,000 кв.м площ за Европейския център за резервни части, следпродажбено облслужване, финанси и контрол, човешки ресурси и IT отдела.

Под ръководството на Бернард Лоар – Президент и CEO – новата организация посреща членовете на ръководството:
Франк Крол – Ръководител Продажби
Алекс Томас – Маркетинг Директор
Ганеш Джавахар – Ръководител Следпродажбено обслужване

Подобрени SUV + EV технологии
В допълнение, вече е основан и нов департамент “Електрически превозни средства”, който ще работи в посока затвърждаване водещата позиция на Outlander PHEV в Европа от 2013 г. насам.

Това е значима стъпка напред, свързана с предстоящите инициативи за електрическата мобилност в контекста на увеличаващата се гама електрически SUV-та.

Засилено присъствие
Гийом Картие, Главен вицепрезидент на MMC, каза: “В глобален мащаб Европа е наистина уникален пазар – не е най-големият по обем, но определено е пазарът, който задава тона по отношение на регулации, качество, технологии и дизайн.”

И допълва: “При тези обстоятелства за нас е ясно, че трябва да засилим позициите си в този регион, ако искаме да отговорим на предизвикателствата, както и да се подготвим за представянето на новата гама електрически SUV-та. Уверени сме, че Бернард Лоар и неговият екип в Mitsubishi Motors Europe са отлично подготвени за предстоящото”

*с изкл. на Русия и Украйна


За Mitsubishi Motors
Mitsubishi Motors Corporation е глобална автомобилна компания, базирана в Токио, Япония, съсредоточена в SUV и пикап сегмента, електрическите и плъг-ин хибридните превозни средства. От производството на първия автомобил на групата Mitsubishi преди повече от век до днес, ние демонстрираме амбиция и пробивен подход в разработването на нови поколения автомобили и иновативни технологии. Дълбоко закодирано в нашето ДНК е да предизвикваме амбициозните шофьори, които са готови да променят конвенционалното мислене. Верни на този принцип, представихме новата бранд стратегия през 2017 г., изразена в слогана “Drive your ambition” – комбинация от личностна мотивация и перспективно мислене, както и отражение на постоянния диалог с нашите клиенти. Днес ние в Mitsubishi Motors сме изцяло отдадени на инвестицията в нови технологии, атрактивен дизайн и разработване на нови продукти, за да продължим да предоставяме вълнуващи и автентични автомобили на нашите клиенти по целия свят. Назад


Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Renault

RENAULT ПРЕДСТАВЯ SYMBIOZ E-TECH FULL HYBRID

Апр 25, 2024
Авто Новини Официални вносители- новини

PEUGEOT празнува 20 години виртуална реалност

Апр 25, 2024
Авто Новини Официални вносители- новини Jeep

Jeep® AVENGER с урбанистичен дебют в София

Апр 25, 2024